2777
2789
عنوان

کمک

64 بازدید | 10 پست

سلام.میگم من یه خواهر دارم الان ۷ ساله متاهله بچه هم داره اما هرچی میشه زنگ میزنه مامانم پول بده بهش.مامان و بابام مریضن یعنی هرماه میرن دکتر.تا مامانم میگه پول ندارمم میگه چیکار میکنی اون همه پول.خب دومیلیون برای دونفر زیاده یعنی.شوهرش اصلا خرج ابجیمو بچشو نمیده میگه به من چه.به زور شاید برا خونه یکم وسیله خوردن بخره. الان موعد سررسید وامه زنگ زده ابجیم که من این ماه بهت ۵۰۰ پول دادم لباس بخری قسط وام با تو .ابجیمم زنگ زده مامان برو قسط و پرداخت کن پول ندارم.به نظرتون چجوری بفهمونم مامانمم گناه داره خب 

چقد بد چه روش میشه بگه 

چه شوهر بی مسئولیتی ازدواج کرده که مادر پدر خرجشو بدن خواهرت نباید از اول رو میداد ب شوهرش مادر پدرا هم اشتباه میکنن چون دل مهربونی دارن نمیخان دل بچشونو بشکنن

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻
چقد بد چه روش میشه بگه  چه شوهر بی مسئولیتی ازدواج کرده که مادر پدر خرجشو بدن خواهرت نباید از ...

دقیقا حالا با همین وضعیت خواهرم رفته ۴۴۰ هزارتومن براش کتونی خریده 😐 هربارم بحث میکنن فقط حال مامانمو خراب میکنه‌..زنگ میزنه انقد گریه ..حالا اون نمیبینه اما من پیششم میبینم .خودمم باردارم امشب پابه پای مامانم غصه خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حالا با همین وضعیت خواهرم رفته ۴۴۰ هزارتومن براش کتونی خریده 😐 هربارم بحث میکنن فقط حال مامان ...

الهی عزیزم به نظر من به آبجیت بگو  یه جوری بگو ناراحت نشه درک کنه جوری که مادرت نفهمه 

الهی عزیزم به نظر من به آبجیت بگو  یه جوری بگو ناراحت نشه درک کنه جوری که مادرت نفهمه

گفتم حتی چندبار بدون اینکه به مامانم بگم بهش گفتم پول نداره.امشب انقد ناراحت شدم با دعوا بهش گفتم بجای اینکه بفهمه میگه دیگه مردمم براتون زنگ نمیزنم 

گفتم حتی چندبار بدون اینکه به مامانم بگم بهش گفتم پول نداره.امشب انقد ناراحت شدم با دعوا بهش گفتم بج ...

پس به مادرت بگو جوری بگ ک ناراحت نشه نمیشه ک اینجوری دامادشونو پررو میکنن بخدا اصلا نباید به دامادا رو داد

پس به مادرت بگو جوری بگ ک ناراحت نشه نمیشه ک اینجوری دامادشونو پررو میکنن بخدا اصلا نباید به دامادا ...

پررو شده عزیزم.که خرج نمیده میگه مامانت .خداروشکر الان زنگ زد مامانم جور شد .بخدا میگه اگه قسط ندم دعوا میکنه اما بعد رو میده به شوهرش هرچی میگمم میگه تو حسودی.خب حسودی چی خدایی.زندگی من از اون بهتره پولدار نیستم اما دیگه حسودی زندگیشو نمیکنم

پررو شده عزیزم.که خرج نمیده میگه مامانت .خداروشکر الان زنگ زد مامانم جور شد .بخدا میگه اگه قسط ندم د ...

اها خود آبجیت باید به فکرشون باشن گناه دارن

همین دیگه مشکلم اینه به فکر خانواده نیست فقط شوهرش بمونه پیشش

بهش بگو اینطوری واس شوهرت هیچ ارزشی قائل نیستی دوست نداره ک میگ برو خرجتو از اونا بگیر همچین شوهری نمونه بهتره

بهش بگو اینطوری واس شوهرت هیچ ارزشی قائل نیستی دوست نداره ک میگ برو خرجتو از اونا بگیر همچین شوهری ن ...

هزاربار گفتم اما خب چه کنم بهش میگم تو که ساعتی قهرو اشتی دارین زنگ نزن حال مامانو بد نکن ناراحت میشه