2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبارتامرزجدایی رفتیم اینقدگریه کردبودم ک نکوووواصلانای دربدن نداشتم یهویی گفت من نمیخامت شدیداعصبانی وقااطی کردبودبرای آخرین بارزنگ‌زدم حرف زدم گفت دیگه نه زنگ بزن ن اس بده گفتم باشه همینجورگریه کنان رفتم پارک نشستم زارمیزدم ک زنگ زدحرف زدیم وآشتی کردیم ولی واقعاناراحت بودم

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️
یک حال بدی داشتم ک نگووووووانگاری داشت جونموازم میگرفت  شب تاصبح بیداربودم منتظرش خیلی برام سخت ...

شرایط من فرق دارہ، اونم یھویی یہ بحثی بینمون پیش اومد بعدش گفت نمیخوامت ، خیلی ھم مغرورہ، 

شرایط من فرق دارہ، اونم یھویی یہ بحثی بینمون پیش اومد بعدش گفت نمیخوامت ، خیلی ھم مغرورہ، 

اگرتودوستش داری مطمئنی پسرخوبیه ودوستت دارم کوتاه بیاوازدلش دربیارآشتی کن عشق توزندگی یباراتفاق میفته به این فکرکن اگرازدستش بدی شایدکسی رواینقددوست نداشت باشی وکسیم تورواندازه اون دوست نداشته باشه زندگی خیلی کوتاهه خیلی زوددیرمیشه بجنب اکردوستش داری ودوستت داره ازدلش دربیار ازاین دعواهاهمیشه تورابطه هاهست پسرام مغرورن بایدکناراومدباهاشون 

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️