2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد ژله

139 بازدید | 10 پست

می‌خواین ژله درست کنین یه بسته کامل و میریزین؟

من قالبم اینه کامل بریزم؟ 

اصلا بلد نیستم یه ژله ساده رو نتونستم درست درارم😭😭😭😭نصف پودرو ریخته بودم😬😬😬

https://uupload.ir/files/j8tf_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۰۱-۲۰-۱۸-۴۱-۸۳۷_com.android.chrome.jpg

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چ خوشگله 

اره دیگه همشو بریز مگه چندتا ازینا میخوای درست کنی ؟

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   
چ خوشگله  اره دیگه همشو بریز مگه چندتا ازینا میخوای درست کنی ؟

۶تا 

به نظرم قالبم بزرگه 

باید کوچیک بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دونه الوئه وراس یک لیوان اب جوش حلش کن بریز تو جامت بعد بزار ببنده تو یخچال بعد ژله قرمزت رو بریز کامل تو یه لیوان اب جوش بزار یه خورده خنک بشه ارون با قاشق بریزش روش که قاطی نشه 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
۶تا  به نظرم قالبم بزرگه  باید کوچیک بگیرم

اگه قالبت بزرگه دوبسته ژله الوئه ورا بخر خوب 

بنظرم برا رنگ قرمزشم ی بسته کافیه برا شش تا ازینا 

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   
همشو بریز یه لیوان اب داغ سه لیوان سرد  اگه قالبی میخوای درست کنی باید اب کمتر بریزی ولی

آب سرد ۳ لیوان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه یه لیوان  کلا هر چی اب کمتر بریزی سفت تر در میاد

آها مرسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40