2777
2789
عنوان

دمی گوجه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج بشور نمک نزن بهش بعد تو ی قابلمه پیاز داغ بگیر سیب زمینی نگینی کن باهاش سرخ کن گوجه فراوون رنده ...

مرسی عزیزم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
همیشه یه بند انگشت اب میریزم نمیدونم چرا اینسری دو بند ریختم واقعا دلیلیشو نمیفهمم انقد بدم میاد آشپ ...

حالا همیشه خوب میشده ی بار بد شفته شده اشکال نداره ک خودتو ناراحت نکن

حالا همیشه خوب میشده ی بار بد شفته شده اشکال نداره ک خودتو ناراحت نکن

اخه خیلی ناراحت میشم اصلا دست خودم نیست دوس دارم همیشه آشپزیم خوب باشه همیشه با استرس غذا درست میکنم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
اخه خیلی ناراحت میشم اصلا دست خودم نیست دوس دارم همیشه آشپزیم خوب باشه همیشه با استرس غذا درست میکنم ...

منم بعضی وقتا غذام کال یا شل میشه اشکال نداره، وقتی آشپزی میکنی استرس نداشته باش همیشه انرژی مثبت داشته باش تا غذات بهترین بشه

منم بعضی وقتا غذام کال یا شل میشه اشکال نداره، وقتی آشپزی میکنی استرس نداشته باش همیشه انرژی مثبت دا ...

دوس دارم همه از اشپزیم تعریف کنن آخه 

خواهش میکنم،من مادرشوهرها توش هویج هم نگینی میکنه میریزه، فصل بهار هم زردالو کال ک هنوز سبزه توش مین ...

آخ😋😋😋

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
خواهش میکنم،من مادرشوهرها توش هویج هم نگینی میکنه میریزه، فصل بهار هم زردالو کال ک هنوز سبزه توش مین ...

چ با سلیقه چ مادرشوهر کدبانویی ایول