2777
2789
عنوان

پوست صورت

65 بازدید | 4 پست

من صورتم اونقدر زیاد جوش و لک نداره

تک و توک و البته قسمت چونه ام و زیر چشمام یکمی تیره تر از بقیه صورتمه،هدفمم اینه این جوشا از بین برن و صورتم یکم شفاف تر و روشن تر بشه

یه مطلب توی اینترنت خوندم که واسه شفاف سازی صورت و جوش آکنه گذاشته بودن

٪۳قاشق‌جوش‌شیرین،۱قاشق‌عسل، ۴عددکپسول‌ویتامین‌ای،۳تا۴قاشق‌شیریاترجیحا آب،۱قاشق‌دارچین=برای‌برداشتن‌جوش‌و‌لک‌و‌آکنه،شفافسازی‌پوست

اگه یکم به محتویات معجونی ک میخام درست کنم توجه کنیم میبینیم ک هر کدوم از این ترکیبات چقد خاصیت دارع

مثلا من چندین بار خوندم ویتامین ای خیلی خوبه

درمورد عسل هم خیلی مطلب خوندم ک مفیده

حالا بنظرتون این معجونو درست کنم و هرشب قبل از اینکه بخوابم صابون مدیپن استفاده کنم و صبح هم همین کارو تکرار کنم ب هدفم میرسم؟

عجله نکن ، برای آینده و اتفافات گذشته استرس نداشته باش ، درباره چیزهایی که نمیتونی تغییر بدی و چیزهایی که قادر به کنترلشون نیستی ، ثانیه های ارزشمندت رو تلف نکن ، رهاش کن ، یه نفس بکش و به ضربان قلبت گوش بده ، الان زندگی کن ، نیازی به وسواس در مورد گذشته یا آینده‌ات نیست ، تنها اتفاقی که میوفته زمان حال رو از دست میدی ، همه چیز رو همونطوری که هست قبول کن ، بعضی اوقات واقعاً باید به خودت یادآوری کنی که فقط همین یه زندگی رو داری ، از هر ثانیه نهایت استفاده رو ببر ! برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرس عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.