2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ماه دیگه میام میگم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
آسون تر پارساله فکر کنم ولی هیچ وقت به راحتی کنکور 98 نیس  

ولی خب درصدای زیادی میخواس ک پزشکی در بیای درسته؟

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
معمولا کنکور یه سال درمیون راحت مثل ۹۸ که کنکورش فوق العاده راحت بود اما کنکور خودم ۹۹ به شدت سخت مط ...

اونقدرم دیگه راحت نبود

نظام قدیمش سخت بود لامصب

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
معمولا کنکور یه سال درمیون راحت مثل ۹۸ که کنکورش فوق العاده راحت بود اما کنکور خودم ۹۹ به شدت سخت مط ...

ولی خب درصدای بالایی میخواد درسته؟ ک رشته تاپ شی؟

ولی خب درصدای زیادی میخواس ک پزشکی در بیای درسته؟

اره درصدات باید همه بالای ۸۰. ۹۰ میبود

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
به نظرم کنکور هر چی سخت تر باشه به نفع دانش اموزاست

یس دقییییییقا

کاش اینو همه متوجه بشن

بچه های تجربی امسال میگن خیلی زیادن تا جایی که خودم هم اطرافم میبینم خیلی ها دوباره نشستن

ب نظرت امیدی هست؟ 

یادمه یکی ع معلمامون گف کنکور تاوقتی قرنطینه این سخت طراحی میشه؟