2777
2789
عنوان

لوسیون بدن خوشبو چه مارکی چی بخرم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 15253 بازدید | 42 پست
بگم وازلین بارایحه کاکاعو؟

من از دیجی کالا میگیرم، رفتی داروخونه یا هرجایی بگو لوسیون بدن مارک وازلین میخام آلوئه وراشم خوبه از نظر کیفیت ولی رایحع کاکائو بهتره

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود لوسیون رو بعد حموم میزنن  منظورت شامپو بدنه؟

ن منظورم همون بعد حموم ک میزنی بوش بمونه زیاد

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
بگم وازلین بارایحه کاکاعو؟

نه!

وازلین در سبز هاااا بود!

الان در قهوه ایش رو میزنن بوی کاکائو میده

همین!

فقط همین😁

لوسیون برای بو میگید؟!

زیر بغل؟ یا نرم کننده؟

من زیر بغل بادی اسپلش نیوا میزنم  ۴۸ساعتشو درهای ابی مختلف داره ۴۰به بالا...مام هاشم ۳۰به بالا بود....

این برای بو

اگر نرم‌کننده میخوای که بو بده نمیدونم

یه کرمی که بو بده و بری حموم و بیای بوش بمونه نداریم!

نه! وازلین در سبز هاااا بود! الان در قهوه ایش رو میزنن بوی کاکائو میده همین! فقط همین😁 لوسی ...

بادی اسپلش ک مال زیر بغل نیس🥴 خوشبو کننده ی بدنه برای زیر بغل مام یا اسپری ضد تعریق میزنن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
نه! وازلین در سبز هاااا بود! الان در قهوه ایش رو میزنن بوی کاکائو میده همین! فقط همین😁 لوسی ...

منظورم همون وقت حموم ک میای بیرون لوسیونو میزنی بوی عالی بده و بوش همچنان بمونه اقلا یه روز 

بادی اسپلش ک مال زیر بغل نیس🥴 خوشبو کننده ی بدنه برای زیر بغل مام یا اسپری ضد تعریق میزنن

منافاتی نداره

بادی اسپلش برای همه جااااست

ضدتعریق مخصوص زیر بغل

نیوا هم روش نوشته body

حالا اگه زیر بغل شما جز بدنتون نیست نمیدونم😅😅

منظورم همون وقت حموم ک میای بیرون لوسیونو میزنی بوی عالی بده و بوش همچنان بمونه اقلا یه روز 

عکس گذاشتن سخت شده.

همه ی لوازم بهداشتی ها نیوا اصل دارن.

متاسفانه قیمتش خیلی زیاد شد!

میدونی من خودم چیکار میکنم؟!

سنگ نرداب اصل خریدم خیلی قیمت مناسب

بعد حموم میزنم زیر بغلم دیگه هیییچ بویی نمیدم!

ازون به بعد هر اسپری و ادکلن خوشبو کننده ای بخودم میزنم

مهم اینه بوی بد نمیگیرم

عکس گذاشتن سخت شده. همه ی لوازم بهداشتی ها نیوا اصل دارن. متاسفانه قیمتش خیلی زیاد شد! میدونی من ...

چ کار خوبی

منافاتی نداره بادی اسپلش برای همه جااااست ضدتعریق مخصوص زیر بغل نیوا هم روش نوشته body حالا اگه ...

خب عرق میکنه زیر بغل با بو بادی اسپلش قاطی میشه بو سم میگیره مگ اینکه بو عرقت بو رز بده😂😂😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم