2821
2789

من امروز گواهینامم اومد😍

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز گواهینامم اومد😍

حس شیرینیه 🤩🤩🤩

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چندوقت پیش قبول شدی ک الان اومد

یک ماهو شش روز پیش امتحان دادم امروز اومد برام 😍

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
حس شیرینیه 🤩🤩🤩

اره😍😍😍خیلی خوشحال شدم

اولین بار بوداااا واقعا چه انتظاری داری؟؟؟ کم کم یاد میگیری

مگه بقیه از اول بلد بودن؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
منم ۲۵ام ۱۱قبول شدم کی میادبنظرت

آخرای این ماه باید بیاد 

ایشالله که اینور سال بیاد