2777
2789
عنوان

لرزش سر و دست نوزاد 6 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 12784 بازدید | 35 پست
پسر منم دقیقا همینطور ک شما میگین موقع شیر خوردن دچار لرزش سر شده، سه بار این اتفاق افتاده، دکتر به ...

سلام میشه بیشتراطلاعات بدین

من نوارمغز بردم گفت سالمه ولی وقتی تمرارمیشه بهم میریزم ونگران الان 9ماهوتموم کرده. یماه بودکلانبودگفتم خوب شده با امشب موقع خواب تکرارشد

عزیزم پسر منم دقیقا بعداز واکسن چهارماهگی بعداز دوساعت مثل پسر شما لرزش داشت و الان همی تکرار میشه و نمی ایسته دکترم بردم نوار مغز هم گرفتیم نمی ایسته شما چیکار کردید میترسم تشنج باشه خدای نکرده شما چیکار کردید خدا خیرت بده خیلی نگرانم جواب بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسر منم دقیقا بعداز واکسن چهارماهگی بعداز دوساعت مثل پسر شما لرزش داشت و الان همی تکرار میشه و ...

سلام عزیزم خوبین منم واکسن چهارماهگی رو زدم بعدش پسرم ارزش سرو بدن گرفته علتش واسه شما معلوم شد؟خیلی نگرانم