2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

157 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من تاره اومدم اینجا و تنها هدفم اطلاع رسانی بود . اول اینکه نمیدونم اسممو چجوری تغییر بدم دستم خورد اسم بدی سیو شد . بعد اینکه من امروز صبح عکس رنگی رحم انجام دادم . اینقدر که اینجا خونده بودم درد داره کل دیشب خوابم نبرد و تصمیم گرفتم با بیهوشی برم. به نظرم بهترین تصمیم بود چون تحمل دردم کمه و از همه بدتر استرس داشت دیوونم میکرد . به نظرم اگر امکان مالیشو دارین با بیهوشی انجام بدین خیلی هم راحت هیچی هم متوجه نمیشین یه خواب خوب ده دقیقه ای که انگار همه خستگیاتو میشوره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲ شب ازیترومایسین و تا ۶ شب ادامه میدم

سلام عزیزم وقت گرفته بودی  از قبل .کی وقت گرفتی تلفنی یا حضوری میشه کامل بهم توضیح بدی منم میخوام برم به احتمال زیاد ابن سینا 

چون  خیییلی میترسم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
من امروز صبح مرکز ابن سینا انجام دادم . ۸۰۰ تومن شد . ولی خیالم احت بود . خیلی هم خوش برخورد بودن&nb ...

کلا چقدر زمان بیهوشی بود 

بدون بیمه هست 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

فسقلی جان ، آره عزیزم تلفنی وقت گرفتم . واسه بیهوشی باید وقت بگیری واسه بی حسی لازم نیست . فردای پاک شدنت باید انجام بدی . تا روز ۷ ۸ پریودی وقت داری . نباید قبلش نزدیکی داشته باشی اصلا . ۲ شب قبلشم انتی بیوتیک بخور عفونت نگیری . بدون بیمه بودم من شد ۸۰۰ . خیلی هم تمیز و خوش برخورد بودن . کلا نیم ساعت شد . لباس پوشیدن و بیهوشی و ریکاوری . 

به نظرم ارزش نداره آدم اینقدر درد بکشه . بیهوشیش هم اونقدری نبود که بخواد عوارض داشته باشه . اصلاااا هیچی متوجه نمیشی . حتی یادت نمیاد کی لباس تنت کرده . یه خواب ده دقبقه ای عمیق که خیلی کیف داد 

فسقلی جان ، آره عزیزم تلفنی وقت گرفتم . واسه بیهوشی باید وقت بگیری واسه بی حسی لازم نیست . فردای پاک ...

عزیزم میشه شماره تلفنشو بدی 

کدوم قسمت زنگ زدی 

چه انتی بیوتیک بخورم دکتر داد بهت 

ببخشید خیلی سوال میپرسم دیشب از استرس فک کنم امروز پریود شدم 

الان امروز زنگ بزنم