بنظرتون کلابرداری میکنن🥺آخه پرداختش قبل از فرستادن مرسوله اس!
عجله نکن ، برای آینده و اتفافات گذشته استرس نداشته باش ، درباره چیزهایی که نمیتونی تغییر بدی و چیزهایی که قادر به کنترلشون نیستی ، ثانیه های ارزشمندت رو تلف نکن ، رهاش کن ، یه نفس بکش و به ضربان قلبت گوش بده ، الان زندگی کن ، نیازی به وسواس در مورد گذشته یا آیندهات نیست ، تنها اتفاقی که میوفته زمان حال رو از دست میدی ، همه چیز رو همونطوری که هست قبول کن ، بعضی اوقات واقعاً باید به خودت یادآوری کنی که فقط همین یه زندگی رو داری ، از هر ثانیه نهایت استفاده رو ببر ! برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرس عزیز
نه دیجی کالا مطمینه فقط گاهی رنگ اجناسو اشتبا میفرسته
خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
نه بابا من کلی ازش وسیله میخرم دیروزم برام پوشک آوردن نترس
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته