2777
2789
هاکان دوستم میخاست بزاره هفته پیش وقتی گفت هاکان همه بعدش گفتن هاکان چیه زشته فلان اخر دیروز شناسنام ...

نمیدونم منم هرچی میخام بزارم ی چیزی هست ک مسخره کنن والا دیگه عادی شده نیکانم هست تو گزینه هام ولی حس میکنم کمی دخترونه میزنه

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم منم هرچی میخام بزارم ی چیزی هست ک مسخره کنن والا دیگه عادی شده نیکانم هست تو گزینه هام ولی ح ...

اره دخترونه میزنه این چندتا قشنگن من بااجازتون پیشنهاد میدم

امیر  سام  آریا  کیان   آرش  ارسلان(خیلی نازه)  صدرا  آیهان  آرمان  پارسا(خیلی زیاده)  امیرعلی   متین 

ان شالله سلامت بیاد بغلت

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اره دخترونه میزنه این چندتا قشنگن من بااجازتون پیشنهاد میدم امیر  سام  آریا  کیان &n ...

مرسی همو رو جز ایهان پارسا و صدرا داریم ک زیاد دوس ندارم این سه تارو آیهان  رو هم حس میکنم دخترونه میخوره وقتی صدا میزنم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

رل من اسمش امیر علیه ولی رفته اسمشو عوض کرده گذاشته هاکان بعد منم هی صداش میکنم‌ کاهان اولا فشاري میشد ولی الان بهش کاهان نمم فکر می‌کنه قهرم😂😂 

اسم قشنگیه به معنیه خان و امپراطوره