خانومای متاهل بهترین روش جلو گیری چیه تازه عروسم تجربه ندارم
هر کی یه چیزی میگه
من دکتر زنان هم رفتم مشورت گرفتم میگفت بیا قرص برات بنویسم چیزی از عوارضش نگفت
ولی اینجا همش میبینم که میگن قرص نخوریم نازایی میاره
فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
قبل عروسی قرص ال دی خوردم تا همین چند روز پیش برای اینکه تو عروسی پریود نشم
خیلییییییی میخوابم نکنه عوارض اونه؟
فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزی به اسم روش جلوگیری طبیعی وجود نداره، این کار عین اقدام به بارداریه. غیر از مصرف قرص و استفاده از کاندوم هم راه امن دیگه ای وجود نداره. البته کاندوم درصد خطا داره، خودم باهاش باردارشدم