2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 58 پست
عزیزم رفتی ازمایش بتات چند بود؟؟

فردا میرم گلم❤️

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

فردا میرم گلم❤️

به سلامتی گلم

حالا بهم خبر بده عزیزم

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فردا میرم گلم❤️

عزیزم رفتی؟؟

من امروز رفتم دکتر بهم گفت چیزی داخل رحم مشاهده نمیکنم و دوباره ازمایشتو تکرار کن گفت فقط ی چیز خیلی کوچولو میبینم

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
عزیزم رفتی؟؟ من امروز رفتم دکتر بهم گفت چیزی داخل رحم مشاهده نمیکنم و دوباره ازمایشتو تکرار کن گفت ...

سلام گلم دیروز رفتم با یه روز تأخیر پریود رفتم بتام ۳۶۰ بود.دکتر گفت دو هفته دیگه واسه سونو بیا الان زوده

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

سلام گلم دیروز رفتم با یه روز تأخیر پریود رفتم بتام ۳۶۰ بود.دکتر گفت دو هفته دیگه واسه سونو بیا الان ...

سلام عزیزم به سلامتی من رفتم دکتر تو نرو من انقدر اذیت شدم و گریه کردم که نگو گفت هیچی نیست ولی خب خیلی زودرفتم واسه سونو 

توام نرو الان فقط اذیت میشی...اخه کوچولوعه مشخص که نیست

اره دقیقا باید بتا بالای ۱۰۰۰باشه

عزیزم بتاتون هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشه. ۴ هفته و ۲ روز  هستین الان سونو  هم اگه بتا کمت ...

ان شاالله برای همه خدا ی بچه سالم و صالح بخواد 

سلام منم سه روز بعد پری آزمایش دادم بتا بیشتر از ۵۰۰ بود یک هفته میگذره الان پنج هفته و سه روز هستم ...

الان نرو عزیزم چیزی مشخص نیست باید ۶هفته بری

عزیزم رفتی؟؟ من امروز رفتم دکتر بهم گفت چیزی داخل رحم مشاهده نمیکنم و دوباره ازمایشتو تکرار کن گفت ...

عزیزم منم بعد از یه هفته تاخیر با بتا ۸۰۰ دکتر رفتم گفت اصلا زود سونو نمیکنم چون عادیه که چیزی نشون نده. هفت هفته که کامل شد رفتم سونو که هم نی نی دیده شد هم قلبش خدا رو شکر. سونو زود نرو. تازه من دکترم گفت هشت هفته کامل شد برو بخاطر لکه بینی یه هفته زودتر رفتم

خدایا شکرت...
سلام عزیزم به سلامتی من رفتم دکتر تو نرو من انقدر اذیت شدم و گریه کردم که نگو گفت هیچی نیست ولی خب خ ...

آره عزیزم متوجهم...زود رفتن استرس میاره 

من سونو نکردم الان ۴ هفته و ۴ روزم..گفت ده روز دیگه بیا که میفته اول هفت هفته

آره عزیزم متوجهم...زود رفتن استرس میاره  من سونو نکردم الان ۴ هفته و ۴ روزم..گفت ده روز دیگه ب ...

عزیزم اخرین پریودیت کی بوده

۱۲ بهمن؟؟

عزیزم منم بعد از یه هفته تاخیر با بتا ۸۰۰ دکتر رفتم گفت اصلا زود سونو نمیکنم چون عادیه که چیزی نشون ...

اره منم اشتباه کردم دکتره نمیدونم حالیش نبود چون بهشم گفتم تاریخ اخرین پریودیمو ولی گفت ی سونو میکنیم نمیدونم چرا پیش هردکتری میرم همون موقع یا حالشون خوب نیست یا کاردارن یا حوصله ندارپ شانس ندارم که

عزیزم اخرین پریودیت کی بوده ۱۲ بهمن؟؟

آره گلم 

آره گلم 

عزیزم کجایی هستی