2777
2789
عه چه قشنگ شده😍ماشالا

ولی از رو درو حس میکنم یکم کج هست ک خود دکتر گفت 90درصد کجی می گیرم 10درصد میمونه..اون تاول عصبیم کرده 😢😢داداشم و دوستم پیش همین دکتر عمل کردن گفتن ما هم داشتیم رفع شد ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی از رو درو حس میکنم یکم کج هست ک خود دکتر گفت 90درصد کجی می گیرم 10درصد میمونه..اون تاول عصبیم کر ...

عه برا منم گفته بود ده درصد اینا میمونه الانم بیست درصد سی درصدش مونده مشخصه کجه .دکترا اصلا بچیزشونم نیست یکیو خوب میکنن یکیو حوصله ندارن

عه برا منم گفته بود ده درصد اینا میمونه الانم بیست درصد سی درصدش مونده مشخصه کجه .دکترا اصلا بچیزشون ...

ولی باید صبر کنیما روزهای اول هست هنوز نباید زود تصمیم بگیرم عصبی بشیم

عه دختر الکی غصه نخور واقعا که این کجاش سفیده داره اون که عادیه خداتو شکر کن اصلا بینیت مشکلی نداره برا من قرمز شده وسط بینیم جای بخیه هام ناراحتم برا تو مشکلی نداره.بخیه هاتو کشیده نه؟

اسم کرمت چیه؟دکتر کشید برات؟اون سفیدرو نشون ندادی بخیه کشیدنی؟

بعد ک بخیه کشید اومدم خونه فرداش اینجور شد ..دستیار دکتر کشید برام..ایم کرم ب خارجی نمیدونم چیه 160تومن شد برو داروخونه راهنمایت میکنن