2789
عنوان

فال

121 بازدید | 14 پست

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک همکارم می گفت یک فال قهوه به صورت تلفنی گرفته و خانم اسم پدر و مادرش پرسیده  و گفته جای تو قهوه می خورم و فالت می گم و خیلی راضی بود و می گفت درست میگه من گفتم فال قهوه که اسم نمی پرسن و شاید الکی می گه شما تا حالا از این فالها گرفتین که اسم پدر و مادر بپرسن و اسمش فال قهوه بوده یا فال دیگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دیروز ی تلفنی گرفتم اسم خودم مادرم پرسید البته همیشه اینطور بوده برای فال قهوه

عزیزم برای فال قهوه اسم مادرت پرسید یا فال دیگه ای چون من به همکارم گفتم مواظب باش شاید دروغ می گه فال قهوه نیست 

من به همکارم گفتم نکنه از این فالگیرها بوده که اصطلاحا جن تسخیر می کنن می گن و خیلی می گن بد و مشکل ...

اصلا ربطي نداره عزيزم 

همه فال ها ازت ميپرسن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
عزیزم برای فال قهوه اسم مادرت پرسید یا فال دیگه ای چون من به همکارم گفتم مواظب باش شاید دروغ می گه ف ...

هم فال قهوه گرفتم و یک جایی دیگه سر کتاب باز کردم اسم خودم مادرم و شوهرم و مادرشوهرمو پرسید برا دعا گرفتنم ب این اسم ها نیازه

برام دعا کنید 

فالگیر فقط و فقط طلا. هم ارزون. هم مودب. هم با حوصله. اصلا مثل بقیه وحشی نیست. خانوم و با تجربه. دقیق دقیق هم میگیره. همیشه هم جوابگوئه. ساعت براش فرقی نداره که بگه فلان ساعت انجام میدم. همیشه هست. شماره ش 09301191177