2777
2789
عنوان

امروز چه ساعتی بیدار شدین🙈😂

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 39 پست

۳خوابیدم ۷ونیم بیدار شدم،دوباره۹ونیم خوابیدم۱۱ونیم بیدار شدم😄

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳خوابیدم ۷ونیم بیدار شدم،دوباره۹ونیم خوابیدم۱۱ونیم بیدار شدم😄

نگا میگم همه شبیه همیم😂

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊
خوش بحالت😢

چرااااا خیلی کم خوابیدم که🥱🥱

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نگا میگم همه شبیه همیم😂

آره ماشالا،من هرروز صب میگم دیگ امشب باید زود بخوابم ک صبح بتونم زود بیدار بشم ولی هرررشب ۱۲میرم توی تخت و میگم یه لحظه نی نی سایت چک کنم ک یهو ب خودم میام میبینم شده ساعت۲و۳،واین چرخه هر شب و روز ادامه داره😂

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
چرااااا خیلی کم خوابیدم که🥱🥱

منظور بااینکه دیر خوابیدی ولی زود بیدار شدی

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊