وای قرص جینسینگو فوری قطعش کن عوارض داره شدید روکبدت اثر میزاره من دوهفته فقد استفاده کردم الان چن ماهه صورتم جوش زدن حته دکترم رفتم براجوش صورتم اثر نکرد اختلال هورمونی ایجاد میکنه باورت میشه چونه م پرمو شده مجبور شدم برم لیزر کنم خیلی بده خداییش عوارض داره همینکه قطعش کنی بازم لاغر میشی استفاده کردم خیلی پشیمونم صورتم یدونه جوشم نداش الان افتضاح شده
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
چرا گلم چاق شدم ولی کل صورتم جوش زد موهای زائد درومد تو صورتم همینکه قطعش کردم دوباره لاغر شدم استفاده نکن بهتره عوارض شدیدش اینه کبدو نابود میکنه باور کن
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
اره همینه من خودم رفتم دکتر واسه جوش صورتم گف هرکی ازین قرص مصرف کرده صورتش جوش زده یا ی عوارض دیگه داره ببین بدترین ب کبد اسیب میرسونه تازه فقد قرصو قطع کنی دوباره لاغریت برمیگرده
اره گلم بچه شیر میدادم خوردم هیچ عوارضی برام نداشت بقیه داروها چاقی کبد از بین میبرن دوسه ماه خوردم هشت تا ده کیلو اضاف کردم قرص قطع کردم یه ساله فقط لپام یکم خوابیده بدنن چاقم