2777
2789
اره بخدا،من داغ به دلم موند یبار به بی بی چک یا بتا برسم،مخصوصا که من میگرن پیش ازقاعدگی دارم از یه ...

انشاالله این سری مثبت میشه بی بی چکت😉من شوهرم دوبار عمل واریکوسل انجام داده زیاد امیدی به بچه دار شدن ندارم ولی بااین حال باز تلاشمو میکنم. 4 ماهه اقدامم😢

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قرص مدروکسی پروژسترون خوردم ولی باز منظم نشد شمااین قرص متفورمین رو استفاده کردین نتیجه داد؟؟؟!

اره خدایی از ماه اول منظم شد پنجم به پنجم،البته من کم کاری جزیی دارم چاقم نیستم،شاید باید یه داروی دیگه بخوری

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
انشاالله این سری مثبت میشه بی بی چکت😉من شوهرم دوبار عمل واریکوسل انجام داده زیاد امیدی به بچه دار ش ...

والا ما هم هیچ چکاپی براشوهرم انجام ندادیم شاید مشکل اسپرم و...داشته باشه،اینجوری نگو توکلت به خدا باشه،انقدر از تو ناامید تر بچه دار شدن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره خدایی از ماه اول منظم شد پنجم به پنجم،البته من کم کاری جزیی دارم چاقم نیستم،شاید باید یه داروی د ...

اره باید زیر نظر پزشک استفاده کنم نزدیک ی سال قرص ال دی مصرف کردم ماه ب ماه پریود میشدم قطعش کردم باز منظم نشد چهار ماه پریود نشدم پروژسترون خوردم دوماه بعدازدوماه بازم منظم نشد بنظرت ینی مشکل خاصی دارم ک اصلن منظم نمیشه خیلی میترسم روبارداریم اثر بزاره نتونم باردار شم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
والا ما هم هیچ چکاپی براشوهرم انجام ندادیم شاید مشکل اسپرم و...داشته باشه،اینجوری نگو توکلت به خدا ب ...

هرچی خدابخواد....حتما آزمایش انجام بدید مشکل اسپرم با دارو و ویتامین درست میشه 🌹

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اره باید زیر نظر پزشک استفاده کنم نزدیک ی سال قرص ال دی مصرف کردم ماه ب ماه پریود میشدم قطعش کردم با ...

سرخود میخوری یعنی این چیزا رو دکتر نمیدونه ؟

سرخود میخوری یعنی این چیزا رو دکتر نمیدونه ؟

اره اشتباهم همینه اخه زنداداشم مثه خودم چهار ماه پریود نشد مدروکسی خورد منظم شد زود باردار شد منم خوردم ولی منظم نشد

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
اره اشتباهم همینه اخه زنداداشم مثه خودم چهار ماه پریود نشد مدروکسی خورد منظم شد زود باردار شد منم خو ...

نه عزیزم این کارو نکن،برو دکتر یه سونو واژینال احتمالا میدی وضعیت رحمت رو میبینه بهت میگه،هم خیالت راحته که چکاپ شدی هم داروی مناسبتو میده،خیلیا تو مطب خودشون انجام میدن،گرونم نیس تا اینو درست نکنی بعیده بچه دار بشی،نگران نباش فقط زودتر به فکر باش

نه عزیزم این کارو نکن،برو دکتر یه سونو واژینال احتمالا میدی وضعیت رحمت رو میبینه بهت میگه،هم خیالت ر ...

بخدا خسته شدم یمدت پیشم واسه عفونت رفتم بازپرسیدم عفونت ربطی ب نامنظمی عادت داره نه گف ن چ ربطی داره مادر شوهرم میگه سیاه دانه وخرما هروز بخوری خوب میشی بنظرت خوبه

بخدا خسته شدم یمدت پیشم واسه عفونت رفتم بازپرسیدم عفونت ربطی ب نامنظمی عادت داره نه گف ن چ ربطی داره ...

اکثرا این مشکلاتو دارن اینجوری فکر نکن،منم عفونت داشتم با عنبرنسارا خوب شد،بادارو نه.روغن سیاه دونه ماساژ بدی منم شنیدم ولی خودم انجام ندادم

اکثرا این مشکلاتو دارن اینجوری فکر نکن،منم عفونت داشتم با عنبرنسارا خوب شد،بادارو نه.روغن سیاه دونه ...

نمدونم والا الان دنبال ی ماما خوب هستم ک مشکلمو حل کنه

نمدونم والا الان دنبال ی ماما خوب هستم ک مشکلمو حل کنه

ایشالا حل میشه زودتر