2777
2789
معمولا دکتر زنان متخصص نازایی مینویسن

اخه یه نفر بمن گفت کلیه ومجاری ادرار،یعنی دفترچه شوهرمو ببرم براش مینویسه دکتر زنان؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهمم ولی بعد عید برو فعلا اونو باقرص منظم کن خیلی عذابه

چ قرصی؟باور بس همه چیم ب هم ریخته بود و تازه نرمال شده همه چی،جرات نمیکنم کاری کنم ک نکنه باز بهم بریزه بدنم😣💔

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اخه یه نفر بمن گفت کلیه ومجاری ادرار،یعنی دفترچه شوهرمو ببرم براش مینویسه دکتر زنان؟

بله هر دو میشه بنویسن ولی اول دکتر متخصص نازایی مینویسن جواب رو به متخصص مجاری ادراری برای تجویز دارو نشون میدید

چ قرصی؟باور بس همه چیم ب هم ریخته بود و تازه نرمال شده همه چی،جرات نمیکنم کاری کنم ک نکنه باز بهم بر ...

چندتا قرص هست برا منظم کردن پریود،یکیش متفورمینه،کلا این چیزا همش عذابه،اه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بله هر دو میشه بنویسن ولی اول دکتر متخصص نازایی مینویسن جواب رو به متخصص مجاری ادراری برای تجویز دار ...

ممنون،ببخشید خیلی سوال پرسیدم

شما متفورمین میخورین؟

من یه چند روزی خوردم افت قند پیدا کردم و یهو بی حال میشم فشارمم کلا پایینه مثلا اکثرا ۸-۹ برا همین نخوردم دیگه 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
شما متفورمین میخورین؟ من یه چند روزی خوردم افت قند پیدا کردم و یهو بی حال میشم فشارمم کلا پایینه مث ...

اره من یه شب درمیون،مال منو خیلی منظم کرد تو همین تاپیکم گفتم،این قرص برا بدن شما سازگار نبوده،به دکترت بگی عوضش میکنه

منم ولی فعلا تلاشام بیفایده س،عین ساعت پریود میشم

تا وقتی که قصد بارداری نداریم پریودامون هی عقب جلو میفتن یه روز مشخصی نمیشیم ولی همینکه میخوایم برای بارداری اقدام کنیم هرماه عین همون روز پریود میشیم😐😐

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
باز جا شکرش باقیه همون پریودم میشی،من ک پریودمم نامنظم شده الان ۲۰روز از موعدمم گذشته بی بی چکم منفی ...

مثه خودمی تا موقعی ک قرص میخورم ماه ب ماه پریود میشم همینکه قطع کنم دوباره نامنظم میشه میخام واسه بارداری اقدام کنم خسته شدم چ قرصایی استفاده میکردی

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
تا وقتی که قصد بارداری نداریم پریودامون هی عقب جلو میفتن یه روز مشخصی نمیشیم ولی همینکه میخوایم برای ...

اره بخدا،من داغ به دلم موند یبار به بی بی چک یا بتا برسم،مخصوصا که من میگرن پیش ازقاعدگی دارم از یه هفته قبل قشنگ میفهمم این ماه هم نشدم

من قرص مدروکسی پروژسترون خوردم ولی باز منظم نشد شمااین قرص متفورمین رو استفاده کردین نتیجه داد؟؟؟!

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️