سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عنوان داستان (من وبغل کن)سوگند۱۳۹۳هستم 102 بازدید | 6 پست http://uploadgoogle.ir/uploads/161458510542231.pngآ هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1399/12/11 | 11:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 نظرتون راجب این داستان چیه😒 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
yassiiiiiiii عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2391 نظرتون راجب این داستان چیه😒 شنیده بودم قبلا ولی قشنگ بود یچیزی میگم یادت نره خب؟ اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 شنیده بودم قبلا ولی قشنگ بود مرسی❤ هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 خیلی مسخرسزنم انقد وابسته و گدای محبت همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 خیلی مسخرس زنم انقد وابسته و گدای محبت 😂😂😂 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
ماهی1234 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 2475 بنظر من واقعیته همونطور که آدم از بی محلی و کم توجهی ناراحت میشه و اعصابش خورد میشه با محبت هم میتونه آروم بشه فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40