2777
2789
عنوان

کار خونگی

78 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. یه کار که درآمد خوبی داشته باشه و بشه توی خونه انجام داد پیشنهاد بدید لطفا

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپ، ترجمه، یوتیوب، ....

تایپ میتونم. ترجمه هم قبلا میکردم. الان که بچه دارم نمیتونم روی ترجمه تمرکز کنم. یوتیوب چجوری؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
فروش اینترنتی زیورالات یا کیف های کمری دم عید هم هست زیاد دخملا این جینگولی ها میخرن

باید از کجا تهیه کنم؟

تایپ میتونم. ترجمه هم قبلا میکردم. الان که بچه دارم نمیتونم روی ترجمه تمرکز کنم. یوتیوب چجوری؟

تولید ویدیو توی یوتیوب

براساس بازدیدی که از ویدیوتون میکنن، بهتون بصورت دلاری پول میدن

ولی فقط یک مشکلی که داره، داشتن کارت خارجی هست که یا آشنا داشته باشین یا از سایت های واسطه استفاده کنین

عزیزم کاری که من انجام میدم هم درامدش خوبه

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
عزیزم کاری که من انجام میدم هم درامدش خوبه

چه کاری

چه کاری

مشاوره محصولات یه شرکت سلول های بنیادی

من ماه قبل 3میلیون درآمد از شرکت داشتم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)