2777
2789
نیست واقعا .من ساکتم با کسی کار ندارم

ساکت بودن که نشد نشونه بزرگ شدن! مسئولیت پذیر هستی؟؟ یا مثلا همیشه سرت تو گوشیه؟ تو شرایط خاص میتونی خوب تصمیم بگیری؟ مستقل شدی از نظر شخصیتی؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هر حرفی میزنم بهم میگن هنوز بچه ای در صورتی دو سه ماه دیگه میشم ۲۰ ساله 🤣

خو بچه ای دیگ

نگا نکن اینجا۱۵سالگی شوهر میکنن و شوهرکردنو افتخار میدونن😂🤣😅🤭

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
ساکت بودن که نشد نشونه بزرگ شدن! مسئولیت پذیر هستی؟؟ یا مثلا همیشه سرت تو گوشیه؟ تو شرایط خاص میتونی ...

مسئولیت هرچی بهم دادن تاحالا تروتمیز انجام دادم . گوشی،که همه سرشون تو گوشیه

خو بچه ای دیگ نگا نکن اینجا۱۵سالگی شوهر میکنن و شوهرکردنو افتخار میدونن😂🤣😅🤭

اینجا چشششششششششم گفتن به شوهر رو هم افتخار میدونن  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
شوهر دارم 

خو پس خودتم جزو همون دسته ای😅😂🤫🤭

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
مسئولیت هرچی بهم دادن تاحالا تروتمیز انجام دادم . گوشی،که همه سرشون تو گوشیه

نه خب منظورم این نیست که مسئولیتی رو بهت بدن تا تو خوب  انجامش بدی، تو شرایط خاص توام خودی نشون بدی بدون اینکه کسی بهت مسئولیتی رو بسپره

این گوشیا خیلی بده بخدا منم سرکار میام و خواه ناخواه باید تو همه شبکه های اجتماعی فعال باشم نمیگم بده هاا ولی خیلی وقت جوونا رو میگیره ما باید خودمون کنترلش کنیم و یه تایم خاصی رو بذاریم واسه خانواده و زندگی واقعی نه مجازی، حالا شما رو نمیدونم چجوری هستی ولی خیلیا رو دیدم سر همین گوشیا خانوادشون نمیتونن روشون حساب کنن چون همش حواسشون پرته

یعنی بچت ۱۰ سالش بشه شما حدودا ۳۱ سالتونه  وای چقدر خوب   فکر کنم در اینده بسیار ...

🤦🤦🤦😂تیکر واسه من نیست واسه خواهرمه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩