2789
عنوان

دختر یا پسر؟

319 بازدید | 50 پست

ده هفتمه/رنگ پوستم تیره تر شده تهوع واستفراغ دارم زیاد نه همه چی بغیر چند غذا میخورم/سینه راستم از چپ بزرگتره /بیشتر به پهلو راست میخوابم کم پهلو چپ/شکمم قسمت زیرمعدم قلمبه تر شده/خواب کم تحرکم زیاد/میل جنسی خیلییی کم/نظرتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ویارت چیه؟ ترش و شور یا شیرین؟

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

من میگم پسر...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

همش مسخره هست به علاعم دقت نکن هفته ۱۸ سنو میگه توی ان تی هم جنسیت نپرسید مزخرف میگن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

میشه واسم گزارش بزنید لطفا❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6003758/دیشب-خواب-حضرت-عیسی-رو-دیدم?postId=179209107

من هرگز در زندگی راهنمایی نداشته ام.کسی مرا تربیت فکری و روحی نکرده است.هر چه که دارم از خودم دارم و هرچه که ندارم همه آن چیزهایی است که می توانستمداشته باشم، اما کجرویها و خودنشناختن ها و بن بست ها نگذاشت... بدی های من به خاطر بدی کردن نیست.به خاطر احساس شدید خوبی های بی حاصل است...همیشه سعی کرده ام مثل یک در بسته باشم تا زندگی وحشتناک درونی ام راکسی نبیند و نشناسد...ما فقط می توانیم حسی را زیر پایمان لگد کنیمولی نمی توانیم آن را اصلا نداشته باشیم...نمی دانم رسیدن چیست، اما بی گمان مقصدی است که همه وجودم به سوی آنجاری می شود...بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن،جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیایی که تا چشم کار می کنددیوار است و دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است وقحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است...🖤فروغ فرخزاد🖤 این کاربری دست دونفره
ترشو شور جنسیت چیه؟  من ترشی خیلی میخورم  شیرینی میلم نمیکشه زیاد ولی سر پسرم ترشی نمیخ ...

به نظرم من ربطی نداره خواهر شوهرم شیرین دوست داشت پسر داره مادرم و خالم سر پسراشون ترش منم اولا ترش دوست داشتم ولی شیرین هم میخوردم  الان هیچ فرقی نداره ویار هیچی ندارم نه ترش نه شیرین هر چی باشه میخورم  سنو که گفته پسره پس همش مزخرفه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من بچه ام دختر باشه چی کنم ؟  کلن با دخار بچه ها نمی تونم ارتباط برقرار کنم

چقد حس و حالتو درک کردم یاد اونروزام افتادم ولی برعکس تو بودم من عاشق دختر بودم همش میگفتم اگ پسر شه چیکار کنم چجوری دوسش داشته باشم چجوری باهاش ارتباط برقرار کنم حتی گریه میکردم... وقتی سونو 18هفته گف دختره هنو از رو تخت بلند نشده بودم میخندیدم و چشام اشک میومد خیلیییی حس خوبی بود شوهرمم عاشق دختر بود خیلی روز خوبی بود... انشا... توام اونچیزی ک دلت میخاد بشه انشا.. ک پسر میشه💖💖

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗