2821
2789
عنوان

تست بیبی چک

96 بازدید | 9 پست

سلام  تست بیبی چک زدم یک خط افتاد گذاشتم کنار فرداش رفتم دیدم روش به هاله خیلی کمرنگه ک با چشم بزور دیده میشه ینی ممکنه باردارباشم ۴روزه عقب انداختم ممنونم جواب بدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله ک باردار باشی عزیزم.برو ازمایش بده حتما.بی بی چک بعضی مواقع منفی کاذب هم میده شنیدم

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
واقعن ؟ مرسی عزیزمسلامت باشی ولی برای اطمینان چن روز دیگم صبر کنم دوباره  بزنم

آره همین کارو کن....ان شاءالله که نی نی سالم و صالح داشته باشی....برای منم دعا کن...خواهش میکنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز