2777
2789
عنوان

کسی اینجا وکیل هست راهنماییم کنه؟

258 بازدید | 26 پست

سلام اگر برای اثبات اعتیاد همسر مدرک قابل ارائه به دادگاه داشته باشیم، دقیقا باید چه اقدامی انجام بدیم؟ 

چه دادخواستی به دادگاه ارائه بدیم؟

و اینکه حق طلاق طبق بندهای ۱۲ گانه ی سند ازدواج به خانم داده میشه به چه صورت هست؟

والا من خودم بخاطراعتیادس دارم جدامیشم درخاست عسروحرج بدلیل اعتیا ددادم البته اون داره ترک میکنه ولی من قبول ندارم واسه اثباتشم من شاهدددارم همین ک درخاست بدی دادگاه حکم میده ازش ازمایش خون وادرار میگیرن ک خطا زیاده توش بنظرم ب دادگاه درخاست ازمایش ناخن ومو بدع تا ۹۰ روز قبل اگ کشیده باشه معلومه 

دادخاست طلاق به درخاست زوجه 

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دادخاست طلاق به درخاست زوجه

طولانیه روندش ولی اگه ترک انفاق و محکومیت قطعی ضرب و جرح داشته باشه هم خوبه اضافه کنی

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
والا من خودم بخاطراعتیادس دارم جدامیشم درخاست عسروحرج بدلیل اعتیا ددادم البته اون داره ترک میکنه ولی ...

والله من سر از این آزمایشها در نمیارم

ولی سه ماه پیش حالش به شدت بد میشه میبرنش دکتر تا مواد مصرف کرده و آزمایش هاش هست و نوع مواد مصرفیشم مشخصه توی آزمایش!

الان باید چیکار کنم؟

من تا الان فقط مهریه و نفقه و اجرت المثل اجرا گذاشتم.

درخواست طلاق ندادم هنوز

دادخاست طلاق به درخاست زوجه طولانیه روندش ولی اگه ترک انفاق و محکومیت قطعی ضرب و جرح داشته باشه هم ...

ترک انفاق دارم خداروشکر

نامه ی پزشکی قانونی دارم 

با نتایج آزمایش هاش که از بیمارستان همین چند روز پیش گرفتم و نوع مواد مصرفی توی آزمایش قید شده!

اینا چقدر میتونه کمکم کنه؟

با احراز عسر و حرج یا حکم الزام زوج به طلاق میده که واسه اجرا باید دو نوبت اخطاریه فرستاده بشه

یا اینکه حکم دادگاه همراه با تحقق وکالت هستش

ترک انفاق دارم خداروشکر نامه ی پزشکی قانونی دارم  با نتایج آزمایش هاش که از بیمارستان همین چن ...

خیلی راحته کارت پس نگران نباش اول  مهرتوبزاراجرا اگ چیزی داشته باشه توقیفه بعدم با نامه پزشک قانونی راحت میتونی ی طرفه جداشی

خیلی راحته کارت پس نگران نباش اول  مهرتوبزاراجرا اگ چیزی داشته باشه توقیفه بعدم با نامه پزشک قا ...

مهرمو گذاشتم اجرا

چند ماه پیش ولی برا ۲۱ فروردین نوبت زدن برام

نامه ی بیمارستان که آزمایش هاش توشه کافی نیست؟