2777
2789
دقیقا بیشتریا اینو بهم میگن من از دوران مجردی همیشه ی حسی بهم میگفت من باردار نمیشم حالاهم که وقتش ر ...

وای چرا اینطوریین😳  تو رو خدا از همین لحظه با خودت تمرین کن که جز امرژی مثبت به چیزی فکر نکنی .. من تجربه کردم که میگماا هر چی فکر میکنی اون فکر رو به خودت حذب میکنی ، بعدا پشیمون میشی از افکارت به خدا .. 

از همین الان با خودت بگو من عصر که بی بی چکو زدم ،مثبت میشه 😄  

از من به تو نصیحت . میخوای همیشه ارامش داشته باشی و به هرچی میخوای برسی ، همیشه فکر به چیزای خوب فکر کن 😊 

مطمئنم مامان خوبی میشی😘

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به غیر مدیکور چه مارک دیگه ای خوبه؟

به داردخانه بگو یه دونه‌مدیکور و یه مارک دیگه هم بدین . ولی غیر از اونی که صبح امتخان کردین

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
ان شاءالله بارداري عزیزم🤗  من صبح بی بی چک نزدم . بعد از ناهار که دوساعت خوابیدم و بیدار شدم ...

ای جااانم برای منم دعا کن

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍