2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بی حسی میزنی دردی نداره فقط میترسیدم چون چشم هس 

من لبمو تتو کردم برام بی حسی زد  دردش وحشتناک بودددددد. و انقدر ورم کرد 

بعد سه روز  ورمش رفت نتونستم تحمل کنم و نصفه ولش کردم . ولی خیلی دلم میخادبن مژه بزنم ولی مینرسم درد داشته باشه

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
نه دردی نداره بی حسی میزنه ی جای معتبر برید... 

آرایشگرها به من‌ گفت تو که میزنی یه خورده آخرشو پهن تر برات بکشم که دیده بشه بن اصلا دیده نمیشه 

حالا موندم چکار کنم 

خواهرشوهر من‌ زده بود میگفت تا دو سه روز چشمام قرمز بودن و متورم، از شما هم طبیعیه ورمش

من نزدم ولی خواهر شوهرم زده، دوسه روز ورم داره بعدش درست میشه🙂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من لبمو تتو کردم برام بی حسی زد  دردش وحشتناک بودددددد. و انقدر ورم کرد  بعد سه روز  ...

اینجایی که من رفتم 500 گرفت ی خط خیلی نازک کشیده خیلی نازک دردم نداشتم ابروم اول فیبروز کردم دردم بیشتر بود ولی مژم نه فقط میترسیدم ی درد خیلی کمی هست ولی تحملش میشه حتما کرد. نگران نباش

...... 
آرایشگرها به من‌ گفت تو که میزنی یه خورده آخرشو پهن تر برات بکشم که دیده بشه بن اصلا دیده نمیشه  ...

آره منم گفتم ی کم دنباله بده منم دوست داشتم آخرش ی کم پهن کنه گفت اون دیگه بن نیست خط چشمه حالا شاید برای ترمیم مه رفتم بگم آخرش یکم پهنش کن چون اومدم خونه کسی تخصی نداد کاری کردم اما خودم تو آیینه نگاه میمنم میبینم تو مژم مشکیه بیشتر محو ابروهام شدن... 

...... 
آره منم گفتم ی کم دنباله بده منم دوست داشتم آخرش ی کم پهن کنه گفت اون دیگه بن نیست خط چشمه حالا شاید ...

آره حتما رفتی بهش دنباله بده اینجوری دیده نمیشه به قول آرایشگر میگفت تو که میزنی لااقل بزار چشمات از این بی روحی دربیاد 

ابروهاتو چکار کردی؟ 

آره حتما رفتی بهش دنباله بده اینجوری دیده نمیشه به قول آرایشگر میگفت تو که میزنی لااقل بزار چشمات از ...

فیبروز کردم شد 900 ولی خوب شده فعلا تا بعد برم حموم... معلوم میشه 

...... 
فیبروز کردم شد 900 ولی خوب شده فعلا تا بعد برم حموم... معلوم میشه 

مبارکت باشه به سلامتی و دل خوش 

من‌ دو سال پیش هاشور زدم تا الان اصلا کم رنگ نشده همونجوری مونده ولی امسال میخوام برم برای شارژش و یه خط چشمم بزنم تنگش😁