2777
2789
عنوان

بارداری

480 بازدید | 15 پست

من با ای وی اف باردار شدم الان 6 هفته هستم تا هفته 4 آمپول پروژسترون روزی دوتا زدم دکتر بجای آمپول بهم شیاف سیکلوژست 400 داده شیاف که گذاشتم لکه بینی و خونریزی داشتم دکتر دوباره برام آمپول پروژسترون نوشت همراه با روزی دوتا شیاف خوب شده بودم از دیشب دوباره لکه بینی دارم دوروز پیش سونو رفتم جنین تشکیل شده بود ولی قلب هنوز تشکیل نشده از لکه بینی عاجز شدم لکه صورتی و قرمز هست لطفا هرکس راه حلی داره راهنمایی کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر,خداحفظش کنه برات ببخشید جنین اهدایی گرفتن...چون منم شیراز میخوام جنین اهدایی بگیرم

بله بیمارستان مادرو کودک البته بار چهارم مثبت شدم از سه رابط جداگانه جنین اهدایی گرفتم 

بله بیمارستان مادرو کودک البته بار چهارم مثبت شدم از سه رابط جداگانه جنین اهدایی گرفتم 

ما رفتیم مادر و کودک گفتن خودتون یه زوج بیارین...دیگه جور نشد رفتیم دکتر رستمی خودشون با رابط بهمون جنین دادن,,,شما طرف رو میشناسین

الان حس و حالتون چطوره که باردارین...ببخشید خیلی سوال کردم 

من فقط یه بار دیدمشون الان هم راضی هستم خداروشکر نتیجه داد

الان دیگه مادر و کودک هم رابط دارن من یه بار هم از کلینیک رستمی از رابط گرفتم ولی اصلا جنین های خوبی بهم نداد انتقال هم دادم نگرفت 

الان دیگه مادر و کودک هم رابط دارن من یه بار هم از کلینیک رستمی از رابط گرفتم ولی اصلا جنین های خوبی ...

چه مشکلی داشتین که از انتقال و جنین اهدایی استفاده کردین

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉