2777
2789
عنوان

زغال

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 22 پست
سلام خداروشکر ،شماخوبی.نه بابا فکر کردم میخوای کسیو باهاش بسوزونی😁

خوبم مرسی🌺

نه بابا مگه دیوونه ام😷🤒🤕

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
خوبم مرسی🌺 نه بابا مگه دیوونه ام😷🤒🤕

دور ازجون،شوخی کردم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دور ازجون،شوخی کردم

میدونم عزیزم  

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
میدونم عزیزم    

شما تاحالا عکستون نذاشتین تو سایت

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
شما تاحالا عکستون نذاشتین تو سایت

نه😁

برای چی باید بگذارم؟🙄

شناسایی میشم،ی آشنا می بینه میره با تاپیک هام ته توی زندگیمو در میاره😣

بعدشم از همه مهم تر توی سایت مرد هست👻

از زغال نارگیل به دلیل سوزش سریع و خاصیت غذایی آن، به طور گسترده ای در کباب پزها به عنوان جایگزین برای زغال معمولی استفاده می شود. در واقع استفاده از زغال نارگیل به دلیل عطر و بوی دلپذیر که هنگام تهیه غذاهای سنتی و کباب دارد، طرفداران خود را دارد. برای پختن غذاهای عالی در خانه نیز می توانید زغال فعال تهیه شده از پوسته نارگیل خریداری کنید.

اولین نکته ای که در راه اندازی خط تولید زغال نارگیل باید بدانید این است که شرط رسیدن به سود در این کسب و کار، تولید زغال نارگیل با کیفیت است. از طرفی برای تولید زغال با کیفیت نیز به تجهیزات و دستگاه های تولید زغال نارگیل با کیفیت و درجه یک دارید. در کل برای راه اندازی خط تولید زغال به دستگاه های تولید زغالی احتیاج دارید که در ادامه به آن ها می پردازیم: