2777
2789
عنوان

خانما😭

308 بازدید | 19 پست

من ۵ هفتمه و بارداری دوممه

بارداری اولم هیچ علائمی بجز تهوع نداشتم تو بارداری اولم دائم خواب بودم تاماه اخر که پسرم بدنیا اومد

ولی الان دارم از درد تخمدان میمیرم

تکرر ادرارم دارم انگار مثانم تحت فشاره

سینه هامم درد میکنه

میگن درد تخمدان طبیعی نیست و بده راست میگن؟

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد به دلت راه نده چیزی نیست .

نمیدونم😭 به هرکی میگم تخمدانم درد میکنه میگ یا کیست داری یا بارداریت خارج رحمیه

نه لزوما بد نیست منم تا سه ماه درد داشتم تو قسمت تخمدان ها یکم گرم نگهش دار ببین بهتر میشی برای تک ...

باشه مرسی مهربون💜

چرا دکتر نمیری؟🤔🤔🤔

دکتر رفتم آزمایش روتینگ و سونو نوشته

بهش گفتم تخندونام درد میکنه گفت طبیعیه

تخمدان درد همراه باخونریزی باشه بده

ولی من ازهرکی میپرسم و سرچ میکنم درد تخمدان میگ کیسته یاخارج رحمه

دکتر رفتم آزمایش روتینگ و سونو نوشته بهش گفتم تخندونام درد میکنه گفت طبیعیه تخمدان درد همراه باخون ...

خب اگ از دکترت مطمئنی دیگ از بقیه نپرس چون مردم همیشه ی چی میگن و نمیدونن الکی استرس میگیری

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
دکتر رفتم آزمایش روتینگ و سونو نوشته بهش گفتم تخندونام درد میکنه گفت طبیعیه تخمدان درد همراه باخون ...

مهم دکترته  عزیزم منم دندون درد داشتم عصب کشی کردم از دکتر هم نامه بردم بقیه هی می گفتن چطور بچه ت چیزیش نشده درصورتیکه همه دکترا میگن از ۲۰ هفته به بعد مشکلی نیی

چکار به بقیه داری سونو بدی مشخص میشه از حالا غصه اش را نخور ،،،اگر کیست باشه اشکال نداره ،من تا سه ماهگی هردوش کیست داشت ،دکتر همون اول گفت ،تا سه ماه میره و همین کیست ها باعث میشه بچه ها سقط نشن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز