2789
بزار پری تموم شه پر قدرت شروع میکنم من حرفه ای شدم قبلش حسابی گرم کن و بعدشم ۴۰ دیقه بزن اول ۲۰ دیقه ...

مربیه دوستم میگه هر پنج دقیقه حلقه ۷۰تا پروانه یا طناب وگرنه بدن سفت میشه ولی من اینکارو نمیکنم حالا نمیدونم حقیقت داره یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مربیه دوستم میگه هر پنج دقیقه حلقه ۷۰تا پروانه یا طناب وگرنه بدن سفت میشه ولی من اینکارو نمیکنم حالا ...

یعنی منظورش انقباض عضله اس؟؟؟؟یا ماهیچه شدن ؟؟؟؟من خیلی وقته اینجوری میزنم هیچیم نشده ولی ی ماه ک مدام میزنی پهلوها واقعا ب داخل میره و همه متوجه تغیر اندامت میشن

با من وارد بحث نشید.دیگه خط ندارم😏🖤
واقعا؟ من گرم نمیکردم همینطوری ترانه میزارم شروع میکنم از فردا امتحان میکنم 

حتما قبلش گرم کن از این اپلیکیشن های ورزشی بگیر برای گرم کردنت ازرو اونا تمرین کن ایشالا ک ب نتیجه دلخواهت برسی

یعنی منظورش انقباض عضله اس؟؟؟؟یا ماهیچه شدن ؟؟؟؟من خیلی وقته اینجوری میزنم هیچیم نشده ولی ی ماه ک مد ...

ماهیچه شدن 

منم قبلا میزدم و اصلا بینش حرکتی انجام نمیدادم 

حتما قبلش گرم کن از این اپلیکیشن های ورزشی بگیر برای گرم کردنت ازرو اونا تمرین کن ایشالا ک ب نتیجه د ...

حتما عزیزم ممنون 

شما اگه گروه دارین که چندنفر پایه باشن هرروزگزارش بدن ممنون میشم منو ببرین چون اینجوری تنبلی نمیکنم😩

حتما عزیزم ممنون  شما اگه گروه دارین که چندنفر پایه باشن هرروزگزارش بدن ممنون میشم منو ببرین چ ...

ن منم تنها کار میکنم کسی نیس ولی دلم میخواد تو این باشگاهه ک تلوزیون تبلیغ میکنه عضو بشم فک کنم خوب باشه