2777
2789
عنوان

خانوما هوس بلال کبابی کردم 😢

438 بازدید | 12 پست

باردارم،۳۵ هفتمه.هوس بلال کبابی کردم! بدجور دلم میخواد.الان بلال هست؟ همش بوی بلال کبابی ب مشامم میاد 😢 من تو این چند ماه از بارداری اصلا هوس چیزی نمیکردم.الان خیلی درگیر بلال شدم! 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هست من دیدم درمغازهای بشهری که هستین بستگی داره

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

وای من ی بار نصفه شب هوس باقلوا کردم یعنی میمردماااا خخخخ بعد خوابیدم تو خواب دیدم دارم میخورم صبح رفتم گرفتم خوردم 🤣

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
من قمم،کسی میدونه کجا داره؟  

بله من دیدم

یه موقعی توی میوه فروشی ها هست

کدوم منطقه هستین؟بازارهای هفتگی مثل جمعه بازار هم میارن

اگر نبود کنار کوه خضر پر هست از بلال فروشی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اره من دیدم یه موقعی توی میوه فروشی ها هست کدوم منطقه هستین؟بازارهای هفتگی مثل جمعه بازار هم میارن ...

جدی‌.جمعه بازار کجاها هست؟

من هنرستانم.اطرافمون چند جا رفتم نداشتن.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
جدی‌.جمعه بازار کجاها هست؟ من هنرستانم.اطرافمون چند جا  رفتم نداشتن.

دقیق نمیدونم بهتون ادرس بدم جمعه بازار نزدیکای جمکران هست

دوشنبه بازار تقاطع انسجام و جمهوری

سه شنبه ها فک کنم پردیسان 

بقیه جاها هم بازار هفتگی دارن اینها هر روز یه محله میرن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده