خب مستاجر باشید چی میشه پس ما ادم نیستیم که با 2تومن حقوق ک هنوز مال برج ده را ندادن مستاجری زندگی میکنیم ؟تا یه چیزی میشه فوری یا طلاق یا خودکشی شوزشا در اوردین
خوب شرایط شما بد نیست حالا نشد خونه بخرید رهن برو چند سال دیگه خونه دارهم میشید انشالله..
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
بخاطره یه چیز الکی میخوای خودکشی کنی خوب وقتی رو انتخاب کردین به شوهرت بگو نمیخواد به بابات بگی خودتون برید تحقیق کنید ببینید خونه از همه نظر خوب مطمنه بعد برید قولنامه کنید از دست این بزرگترها که نمیذارن آدم زندگی کنه باید سر به بیابون گذاشت
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏