2777
2789
عنوان

میخوام تغییر کنم

190 بازدید | 25 پست

یه کم دیگه زایمانمه یه پسر دیگه هم دارم میخولم بعد عید تغییر کنم اساسی 

از الان لباسای داغونم روریختم دور رژ خریدم میخوام برم دکتر یه کرم عالی هم بگیرم واسه لک هام آخه حساسیت بارداری گرفتم بدنم پر لک شده

شماها هم کمک کنید دیگه چیکار کنم؟

کیان و کیارش😍😍

🖇⭕️ #تلنگــر

.

.

.

هر روز شالهایتان عقب تر💆🏻‍♀

مانتوهایتان کوتاه تر👚

ساپورتتان تنگ تر👖

و رژ لبتان پررنگ تر میشود💄

بنده ی کدام خدایید؟🧐

دل چند نفر را لرزانده اید؟♥️

کدام مرد را از همسر خود دلسرد کرده اید؟💑

چند پسربچه را به سمت پنهانی دیدن عکس و فیلم مستهجن سوق داده اید؟🔞

اشک چند پدر و مادر و همسر شهید را درآوردید؟🖤

چند دختر بچه را تشویق کرده اید که بعدها بی حجابی را انتخاب کند؟👧🏻

چند زن را به فکرانداخته اید که از قافله مد عقب نمانند؟👗

پا روی خون کدام شهید گذاشتید؟👠

باعث دعوای چند زن و شوهر، بخاطر مدل تیپ زدن و آرایش کردن شدید؟🗣

چند زوج را بهم بی اعتماد کرده اید؟🙅🏻‍♀

نگاه های یواشکی چند مردی که همسرش دارد کنارش راه میرود، به تیپ و هیکلت افتاد؟👫

نگاه های هوس آلود چند رهگذر و... 😔

چطور؟

بازهم میگویی، دلم پاک است! 💔

چادری ها بروند خودشان را اصلاح کنند؟🤔

بازهم میگویی، مردها چشمشان را ببندند نگاه نکنند؟😑

عزیزم❗️

جامعه چاردیواری اختیاری تو نیست⛔️

من اگر گوشه ای از این کشتی را سوراخ کنم

همه غرق میشوند‼️

میتوانم گاز خردل اسپری کنم وبعد بگویم، شما نفس نکشید؟!! 😕

انقدر در حق خودتون ودیگران

ظلم نکنید🙂☝️🏻

❥❥❥| #بهار |🌱⃢🌸|❥❥❥

╭══---⊰༻‌♥️༺‌‌‌⊱---══╮

🌈⃟❄️ @EZDEVAJ3 🌈⃟❄️

╰══---⊰༻‌❤️༺‌‌‌⊱---══╯

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم به جسمت برس  هم به روحت  هم به غذای روحت  یعنی ارتباط با خالقت

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

لک های بارداری بعد زایمان کم کم از بین میرن.ورزش کن بعد زایمان باشگاه ثبت نام کن هم برای تناسب اندام‌خوبه هم برای روحیه.موهاتو رنگ کن کوتاه کن

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
دکتر پوست و مو هستم میتونم بهتون کمک کنم بفرمایید

عزیزم ببخشید من خیلی عرق میکنم شده تابستون سه بار استحمام کردم ولی نیم ساعت بعد باز عرق میکنم خسته شدم ازاین همه عرق😢

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عزیزم ببخشید من خیلی عرق میکنم شده تابستون سه بار استحمام کردم ولی نیم ساعت بعد باز عرق میکنم خسته ش ...

من یه پودری گرفتم بهش میگن پودر عرقگیر بوی ملایمی و خوبی  داره بعد حمون میزنم به زیر بغلم اصلا دیگه عرق نمیکنم عالیه 

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

لک های بارداری بعد از زایمان میره نمیمونه عزیزم

منم دوست دارم تغییر کنم یه تغییر اساسی میخوام به خدا نزدیکتر بشم دعام کنید لطفا😔

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
دکتر پوست و مو هستم میتونم بهتون کمک کنم بفرمایید

واسه جای این زخم ها که قهوه ای رنگه چیکار کنم

راستی بازوهام تیره شده هرچی کیسه میکنم فایده نداره انگار زیرش چرکه نمیدونم چیکار کنم

کیان و کیارش😍😍
من یه پودری گرفتم بهش میگن پودر عرقگیر بوی ملایمی و خوبی  داره بعد حمون میزنم به زیر بغلم اصلا ...

وای خدا خیرت بده خدا دلتو شاد کنه بچتو برات نگه داره حاجتتو بده شاد شی دیونم کرده این عرق فقط بگو ازکجابخرم ؟چنده قیمتش؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من چادری ام خودم بابا داخل خونه واسه اهل خونه میگم 

تبارک الله عزیزم😚

شرمنده تورو این متن خوب بود گفتم بیام تو چن تاپیک پخش کنم شرمنده عزیزم منظور بدی نداشتم و قصد توهین بهتون رو نداشتم . فدات بشم😘

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

واسه جای این زخم ها که قهوه ای رنگه چیکار کنم راستی بازوهام تیره شده هرچی کیسه میکنم فایده نداره ان ...

باسلام دوست عزیز دکتر پوست و مو هستم مشاوره گیاهی و ویزیت دریافت می شود بخاطر کرونا نمیرم بیمارستان اینجا و سایت ها کار میکنم و بدون هزینه نمیشه سوالی داشتید در خدمتم بدون هزینه نمیشه ببخشید

عزیزم ببخشید من خیلی عرق میکنم شده تابستون سه بار استحمام کردم ولی نیم ساعت بعد باز عرق میکنم خسته ش ...

باسلام دوست عزیز دکتر پوست و مو هستم مشاوره گیاهی و ویزیت دریافت می شود بخاطر کرونا نمیرم بیمارستان اینجا و سایت ها کار میکنم و بدون هزینه نمیشه سوالی داشتید در خدمتم بدون هزینه نمیشه ببخشید

وای خدا خیرت بده خدا دلتو شاد کنه بچتو برات نگه داره حاجتتو بده شاد شی دیونم کرده این عرق فقط بگو از ...

۱۵ تومن گرفتمش زن داییم برام اورد الان برات عکسشو میفرستم برو عطاریا بگرد شاید داشته باشن کدوم شهری؟؟ما تو اهواز جاهای زیادی هست که بخوام معرفی کنم بخری