2777
2789
عنوان

طول سرويکس

1079 بازدید | 27 پست

هفته33 هستم  هفته31 سنو دادم طول سرويسکم 28 بود .....قبل اين هفته27 فانلنيگ رويت شد الان زده فانلينگ رويت نشد طولشم28 نگرانم 😔استراحتم امپولم ميزنم اينم بگم هفته19طولش37 بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ حوريه انقباض؟ گاهي شکمم سفت ميشه بعد شل

کل رحم یهو سفت میسه و مثلا نیم دقیقه همین طوری هست و بعد شل میشه

اگه نامرتب هست طبیعیه.مثلا در روز ۳ بار میشه

ولی اگه مثلا توی ۱ ساعت ۴ بار بشه یعنی داره میره برای زایمان

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
کل رحم یهو سفت میسه و مثلا نیم دقیقه همین طوری هست و بعد شل میشه اگه نامرتب هست طبیعیه.مثلا در روز ...

نامرتبه گاهيم چنبار درساعت سفت ميشه بعد ول ميکنه سنو نرمال بود امپول ميزنم قرص ايزوکسوپرينم ميخورم کارديگه ایم هست؟

نه نداشتم الان استراحتم امپولو بخاطر کمشدن طول سرويکس ميزنم واينک دهانه رحمم داشت باز ميشد

بیمارستان که بودم یکی از هم اتاقی هام گفت تو بارداری دوم و سوم ، ماه هشتم یه مقدار دهانه ی رحم باز شده بود. گفت دراز کشیدم و فقط دستشویی میرفتم.دکتر هم بهم قرص داد . گفت ۳۸ و ۳۹ هفته به زور زایمان کردم

بیمارستان که بودم یکی از هم اتاقی هام گفت تو بارداری دوم و سوم ، ماه هستم یه مقدار دهانه ی رحم باز ش ...

برامن داشت باز ميشد بعد اين بار سنو دادم گفت بستست نميدونم چطور باز بود دوباره برطرف شد اما کامل استراحتم زير پاهام بالشت کم راه ميرم فقط کار واجب دسشويي. يا برم يخچال ميوه اي چيزي بيارم.. اما طولش کمه28

نامرتبه گاهيم چنبار درساعت سفت ميشه بعد ول ميکنه سنو نرمال بود امپول ميزنم قرص ايزوکسوپرينم ميخورم ک ...

اگه انقباض واقعی بود تا به حال زاییده بودی.

من شیاف میزارم برای طول سرویکس

آمپول هم برای فانلینگ و ۱ سانت باز بودن دهانه ی رحم