2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10474 بازدید | 1769 پست
 قضیه رو جناییش کردی که😶 ایشالا که چیزی نشده❤️

خب اگه نگاه کنه میگه آخرین بازدیدش کی بوده،شاید چندروز پیش آنلاین بوده،ماها خبر نداریم

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی که هنوز بیادمین❤🙂✋🏻

چی شده ونوس

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هیچی عزیزم😌❤✋🏻

ببخشید

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باید از شما اجازه بگیرم برای همه چیز؟

تاپیک ایشونع و اجازع پستاتم تو تاپیکش دست اونع/

ریپ نزن بیکار/

بسلامت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

3

اگه جنس مخالف بودم تمام سعی و تلاشم این بود که پول دربیارمو تمام کشورای خارجی برم ماشین گرون داشته باشم 

ب بچه های کار کمک کنم 

موسسه ی خیریه بزنم 

ای خدا 

یعنی میشه باتموم زنیتم اینا رو برسم ؟؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ...
چرا مازراتی گیربکسش قفل میکنه دانلود تکست نو دانلود اهنگ من باهات قهرم

مازراتی داری؟  

3 اگه جنس مخالف بودم تمام سعی و تلاشم این بود که پول دربیارمو تمام کشورای خارجی برم ماشین گرون داشت ...

دمت گرم همه میخواستن برن دختر بازی

اره میشه به جنسیت نی ک 

اوهوم

عجب😏

تاپیکمون چرا ترکید؟    

نمیدونم😐 خودم از fwtx شنیدم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿