2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10474 بازدید | 1769 پست
اره اره اصلا دعوا نبود احوال پرسی بود    

گفتم ک

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید آقا بوده عزیزم؟؟

نه خانوم بود 

پیشنهادشم مشخص بود که خانم بود

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه خانوم بود  پیشنهادشم مشخص بود که خانم بود

وااای🤕😐

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
وااای🤕😐

بخدا بعد اون قضیه آدم سابق نشدم

انقدر پیشنهادش بد بود که روم نمیشه بگم

جالبه وقتی که به نی نی یار گفتم تگش کردم گفت من از رومحبتم بود حرفام منو واگذار کرد بخدا😑

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
واقعا بعضیا مشکل دارن،یه بار یه کاربر خانوم تاپیک زده بود یه خانوم بیاد برای ......تو خصوصی،من اونجا ...

جامعه مونم همینه دیگه تومحل ما یه دختره طلاق گرفت شوهرش خیلی خوب بود دختره چادری بود یه بچه داشت بچه رو انداخت سر شوهرش همه جاشو عمل کرد و رفت پی هرزگی

جامعه مونم همینه دیگه تومحل ما یه دختره طلاق گرفت شوهرش خیلی خوب بود دختره چادری بود یه بچه داشت بچه ...

واقعا متاسفم🤕😔

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
@armyyyyyyy    دلم برات تنگ شده چرا نیستی؟❤️

سلام خوبی عزیزم؟چی شده مگه؟کجا رفته؟

سلام خوبی عزیزم؟چی شده مگه؟کجا رفته؟

خیلی وقته ازش خبری نیست

اصلا سایت نیومده😢

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
خیلی وقته ازش خبری نیست اصلا سایت نیومده😢

من میشناسمش،چندبار دیدمش،چه بد🥺شماره ندارین ازش؟؟

من میشناسمش،چندبار دیدمش،چه بد🥺شماره ندارین ازش؟؟

نه شماره نداریم🥺😭

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
نه شماره نداریم🥺😭

حالا غ

حالا غصه نخور انشالله که چیزی نشده،از نی نی یار بپرسین آخرین بازدیدش کی بوده تو سایت؟

حالا غ حالا غصه نخور انشالله که چیزی نشده،از نی نی یار بپرسین آخرین بازدیدش کی بوده تو سایت؟

قضیه رو جناییش کردی که😶

ایشالا که چیزی نشده❤️

@دخترابادانی  معلوم هست کجایی نفس؟؟؟چند روزیه اصلن ندیدمت،کجایی تو؟؟؟

@pariyajoooon  تو هم خیلی وقته نیستی،

هروقت اومدین بهم خبری بدین