2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10423 بازدید | 1769 پست
همین که میگی دوستت باید اول دهنتو آب بکشی😂😂 مطمئنم باش،خیلی از تو خانوم تره

اره خیلی بیچاره اطرافیانش چی میکشن از دستش 😂😂

احترامشو داشتم بی دلیل تهمت زد یه چی بگه صدتا تحویل میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی بیچاره اطرافیانش چی میکشن از دستش 😂😂 احترامشو داشتم بی دلیل تهمت زد یه چی بگه صدتا تحویل ...

مطمئن باش خیلی از تو بالاتره،جراتشو نداری،منم احترام دوستی رو نگه داشتم هیچی بهت نگفتم دلارام

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
چی شده  چراا دعوامیگیرین

اینجا بعضیا واقعا از نظر مغز و عقل مشکل دارن

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
مطمئن باش خیلی از تو بالاتره،جراتشو نداری،منم احترام دوستی رو نگه داشتم هیچی بهت نگفتم دلارام

به احترام بچه ها که بهم گفتن حرفی نزنم هیچی بهتون نگفتم ولی حق نداری بی جا بهم تهمت بزنی ....

اینجا بعضیا واقعا از نظر مغز و عقل مشکل دارن

حرف دهنتو بفهم هی احترام جمعو نگه میدارم بدتر میکنی ...مطمئن باش منم زبون داشتم که دعوا رو شروع کنم چون بهم تهمت زدین بی جا ولی نگین و بقیه نزاشتن 

به احترام بچه ها که بهم گفتن حرفی نزنم هیچی بهتون نگفتم ولی حق نداری بی جا بهم تهمت بزنی ....

نه من نه بهار بهت تهمت نزدیم،بهار هم منظورشو بد رسونده،چرا همه کسایی که چالش گذاشتن میگن دلارام همش آنلاین بوده،کاری به این حرفا ندارم ولی خیلیا میگن دلارام بوده،منم تا حالا کلی شنیدم ولی به احترام دوستیمون هیچی نگفتم حتی اسمتم نیاوردم گفتم مهم نیست،باهات هم خیلی خوب سلام و احوالپرسی کردم

حرف دهنتو بفهم هی احترام جمعو نگه میدارم بدتر میکنی ...مطمئن باش منم زبون داشتم که دعوا رو شروع کنم ...

منم احترام نگه داشتم که هیچی نگفتم

نه من نه بهار بهت تهمت نزدیم،بهار هم منظورشو بد رسونده،چرا همه کسایی که چالش گذاشتن میگن دلارام همش ...

ببین دیگه نشد الان دارین خودتونو ادم خوبه میکنین جلوی جمع درحالیکه پیامای بهار اینو نمیگه ....دلیلاتم واقعا مسخره اس ...به احترام بقیه دیگه ریپ نمیزنم فکر نکن کم اوردم فقط بدون تهمت زدی جوابشم میگیری 

ببین دیگه نشد الان دارین خودتونو ادم خوبه میکنین جلوی جمع درحالیکه پیامای بهار اینو نمیگه ....دلیلات ...

حیف نی نی یار گفت نمیشه ثابت کرد وگرنه ثابت میکردیم