2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10423 بازدید | 1769 پست
من امرو پرسیدم گفتن هرهفته ازمون شهریه اره سخته صب زود من دیشب تاصب نخابیدم استرس داشتم

آره واس ماام هرهفته س شنبه ها و چهارشنبه ها بعد بین هرامتحان باید ۷ روز فاصله باشه

بعد من هرسری میرم کلاسا همه پره میوفته عقب واس همین دیر میشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اتفاقا برعکس تو درحد ماها نیستی😏،پس دوباره اول حرف دهنتو مزه کن بعد از دهنت بندازش بیرون😂😂😂 اگه ...

من درحدی نمیبینمتون که تو تاپیکا شماهارو ریپ بزنم چه برسه پیگیر شماها باشم 😏😏😏😏راستی چه خوب شد که بچه ها زودتر شماها رو شناختن که چه راحت تهمت میزنین گل دخترررررررر😂😂😂😂😂😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@__delbar__     @00نازلی00       @kimiyahn     @kiyannaa &n ...

من طبق معمول دیر رسیدم🤦‍♀️😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من درحدی نمیبینمتون که تو تاپیکا شماهارو ریپ بزنم چه برسه پیگیر شماها باشم 😏😏😏😏راستی چه خوب شد ک ...

اتفاقا از حسادته که پیگیر مایی،بمون تو کف مون گل دخترم😂😂😂لطفا دوباره دور و بر ما نپر😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
آره واس ماام هرهفته س شنبه ها و چهارشنبه ها بعد بین هرامتحان باید ۷ روز فاصله باشه بعد من هرسری میر ...

اصلا خوب راهنماییم نمیکنن 

هر چیم بپرسی جواب سربالا

الان ازتو دارم میشنوم اینارو

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
اتفاقا از حسادته که پیگیر مایی،بمون تو کف مون گل دخترم😂😂😂لطفا دوباره دور و بر ما نپر😂😂😂

اخه تو و اون دوستت که حرف اول و اخرش اینه بگه بای چی داری که بهتون حسودی کنم 😂😂😂😂😂😂🤣

اوففففففففف نه جون من بی شما هرگز 🥴🥴🥴😂😂

اصلا خوب راهنماییم نمیکنن  هر چیم بپرسی جواب سربالا الان ازتو دارم میشنوم اینارو

همه جا همینن بابا دیوصا

منم چند بار رفتم و اومدم فهمیدم دیگه قبلا میگفتم باز خوبه هرهفته س دیگه تا عید میگیرم لامصبو😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اخه تو و اون دوستت که حرف اول و اخرش اینه بگه بای چی داری که بهتون حسودی کنم 😂😂😂😂😂😂🤣 اوففففف ...

اول دهنتو آب بکش بعد اسم دوستمو بیار😏😏😏

قشنگ معلومه که همش تو تاپیکای ما آویزونی😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
بلند بگو آمیییییین 😁😁😁😁

به دعای گربه سیاه بارون نمیباره 😂😂😂😂😂

اول دهنتو آب بکش بعد اسم دوستمو بیار😏😏😏 قشنگ معلومه که همش تو تاپیکای ما آویزونی😂😂😂

اسمشو نیاوردم یعنی افتخار نمیدم اسم اون مثلا مادرو بیارم که راحت تهمت میزنه 😏😏😏

واییییییییی اره میدونی اخه کشته مرده اتم 😂😂😂

اسمشو نیاوردم یعنی افتخار نمیدم اسم اون مثلا مادرو بیارم که راحت تهمت میزنه 😏😏😏 واییییییییی اره ...

همین که میگی دوستت باید اول دهنتو آب بکشی😂😂

مطمئنم باش،خیلی از تو خانوم تره

وایییییییییی از دیشب دارم میخندم به این حجم از عقده ممنون شادم کردین 😂😂😂😂😂👋👋

منم به تو دارم میخندم واقعا جای تأسف داره😏😏😏

سوال ۱ بهم افتاد🤦‍♀️😂😂😂 عاقاااا من آلزایمر دارم خوووو😂😂😂

بزار فکرکنم حالا😂😂😂😂

آهان یه چیزی یادم اومد میگم.من اینجور مواقع ذهنم خالی میشه حالا این یادم اومد دیگه یهو🤦‍♀️😂

یبار همسرم داشت برام یه جریانی رو تعریف میکرد که بین داداشش و دوست داداشش بوده بعد منم داشتم باگوشیم یه کاری انجام میدادم که ذهنمو درگیر میکرد خلاصه نمیتونستم تمرکز کنم قشنگ و بیشتر حواسم به کارم بود و حرف همسرمو درست متوجه نمیشدم خلاصه یهو گفت اره اینجوری. (من چون حواسم نبود جای داداشش و دوستش رو اشتباه متوجه شدم یعنی برعکس متوجه شدم) خلاصه منم یهو برگشتم گفتم خدا خر رو شناخت بهش شاخ نداد😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️

یهو همسرم یکم نگام کرد بنده خدا اصلا انتظارشو نداشت😂😂😂گفت اوهوم😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂یهو من یکم فکر کردم و دست از کار کشیدم فهمیدم چه گندی زدم🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂واقعا خجالت کشیدم بعدش🤦‍♀️😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛