2777
2789
عنوان

کمک دوستان عزیز

173 بازدید | 39 پست

راستش یکی از نزدیکانم (که مشکل مالی هم نداره)حدود یک ماه پیش بیمار شد و آندوسکوپی و آزمایش و چکاپ رفت، وقتی میخواسته براش نوبت بزنه منشی برای آندوسکوپی  گفته اگه بیمه تکمیلی کسی از نزدیکانت داره دفترچشو بیار تو اون بنویسم از بیمش بگیر😑😑به من گفت و منم تو رودروایسی قبول کردم ،بعد منشیه گفته من به دکتر میگم آزمایشت رو هم تو همین دفترچه بنویسه برات و برو فلان آزمایشگاه کار ندارن و قبول میکنن،حدود ۸۵۰هزارتومن کل آزمایش و سونو و آندوسکوپیش شده بعد آورد جواب هاشو گذاشت خونه ما و گفت بده شوهرت ببره از تکمیلیتون پولشو برام بگیره،من همینطور موندم هاج و واج و نتونستم چیزی بگم بهش

حالا  امروز میگه شوهرت گرفتش پول رو ؟

من گیج شدم الان یعنی اگه اینکارو کنه شوهر من نون حرام آورده خونه؟یا نه حق داریم از بیمه استفاده کنیم؟

اگه خود شوهرم راضی باشه میشه اینکارو کرد؟ حلال میشه درصورت رضایت همسرم؟؟

البته میدونم که ته دلش راضی نیست و رودروایسی مونده آخه هرماه از حقوقش واسه بیمه تکمیلی کلی کم میکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واییییی خیلی پررو تشریف داره

چی بگم بهش،لطفا کمک کنید

یک ماه گذشته برگه های آزمایش خونه منه هنوز و من روم نمیشه بهش بگم نبرده شوهرم☹☹☹

تو دلم میگم الان اون طرف پیش خودش میگه بخاطر پول ماهیانه بیمه ای که میدن دلش نیومد پول بیمه بده به من

بچه ها شوهرم میگه جهنم ۸۵۰تومان بزار ببرم بگیرم بدیم پول رو بهشون من میگه کلک و دست بردن تو بیت الماله

شوهرم میگه الان پیش خودشون فکر میکنن پولو گرفتیم و خوردیم😔😔😔😔

چکنم واقعا چکنم