2777
2789
عنوان

شوهرم اگ من بهش بگم...

325 بازدید | 21 پست

مثلا جمعه میخوایم بریم بیرون من میگم باهم عکس بگیریم میگ ولم کن دیگ توهم..بگم قدم بزنیم میگ این همه زن کی باشوهرش رفته قدم بزنه میگم باپسرمون ۳نفری میگ میخوام برم پیش مردا اگ پسرمو بدم نگه نمیداره میگ تومادرشی و اینا..ولی من توماشین پسرمومیخوابوندم رفته بود باخواهرش ودخترخاله ش و شوهرخواهرش عکس میگرفتن گل میگرفتن تودست عکس میگرفتن سلفی و قدم میزدن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم شوهرمو جر میدادم یعنی چی این حرفا مگه تو دل نداری اصلا شوهرت چیکار داره به این که بقیه زنا با شوهراشون قدم میزنن عکس میگیرن یا نه که خودشو مقایسه میکنه 

بگو من دلم میخواد باید انجام بدی 

من بودم شوهرمو جر میدادم یعنی چی این حرفا مگه تو دل نداری اصلا شوهرت چیکار داره به این که بقیه زنا ب ...

حالا مثلا من میپرسیدم دوستت مگ فلان دختر رو میخواد؟میگف نمیدونم بعد نیم ساعت نشد راجع ب همون دختر و دوستش واسه خواهرش تعریف میکرد مثلا ب من میگف من حوصله چرت وپرتای تو رو ندارم ک باهات تعریف کنم

از سری بعد بهش پیشنهاد ندید بهش نشون بدین بدون اونم عکساتون قشنگه بدون اونم قدم میزنین. ب قول معروف برا کسی تب کن ک برات بمیره

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
توم کارایی ک اون دوس داره رو انجام نده تا بفهمه چقد سحته

مثلا اگ من ی چیز بگم همون حرف خواهرش یامامانش یادخترخاله و داییاش بگن میخنده ک بیهوش بشه ولی من بگم میگ حالا چ معنی داشت

حالا مثلا من میپرسیدم دوستت مگ فلان دختر رو میخواد؟میگف نمیدونم بعد نیم ساعت نشد راجع ب همون دختر و ...

فازش چیه؟ دوستت نداره؟ چند ساله ازدواج کردید؟سنتی بوده ازدواجتون؟ 

مثلا اگ من ی چیز بگم همون حرف خواهرش یامامانش یادخترخاله و داییاش بگن میخنده ک بیهوش بشه ولی من بگم ...

شوهر منم تا حدی همینجوریه 

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
از سری بعد بهش پیشنهاد ندید بهش نشون بدین بدون اونم عکساتون قشنگه بدون اونم قدم میزنین. ب قول معروف ...

منم خودم وپسرم کلا عکس میگیریم بغلش میکنم باهم میریم قدم میزنیم حرف میزنم باهاش بازی میکنیم