2777
2789

عزیزم کمیته میتونی مراجعه کنی متاسفانه مجازی نمیشه اعتماد کرد

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلت چیه عزیزم

شوهرم اتباع افغانستان بود افتاد زندان الانم که ازاد شده فرار کرد منو و گذاشت باسه تا بچه

منم خونه پدریم گل و بلبل نبود که از دست مشکلات با اون فرارکرده بودم الان برگشتم خونه پدرم بدون خرج و مخارج تو یه چهاردیواری

نمیدونم چیکار کنم بنظرتون بهزیستی یا کمیته امداد تحت پوشش قرار میدن

اگه اره چه مدارکی نیاز دارم ببرم چون من با وجود سه تا بچه تو شناسنامم مهر ازدواج نخورده

بچه ها هم هنوز شناسنامه ندارن

شوهرم اتباع افغانستان بود افتاد زندان الانم که ازاد شده فرار کرد منو و گذاشت باسه تا بچه منم خونه پد ...

براتون پرسیدم عزیزم

عزیزم، با توضیحی که دادی حتماً ارزش دارد هم بهزیستی و هم کمیته امداد را پیگیری کنی. اینکه ازدواجت در شناسنامه ثبت نشده و بچهها هنوز شناسنامه ندارند، به این معنی نیست که نباید برای حمایت مراجعه کنی؛ فقط ممکن است برای احراز وضعیت خانوادگی و هویتی، مدارک و بررسی بیشتری بخواهند.

برای شروع چه کار کنی؟

۱. اول به کمیته امداد محل سکونتت مراجعه کن.
شرایطت را دقیق توضیح بده: سه فرزند داری، همسرت در دسترس نیست و خرجی نمیدهد، محل زندگی فعلیات خانه پدرت است و درآمد و پشتوانه مالی مستقلی نداری. کمیته امداد وضعیت اقتصادی و خانوادگی را بررسی میکند و در صورت احراز شرایط، میتواند برای حمایت اقدام کند.

۲. همزمان به بهزیستی شهرستانت هم مراجعه کن.
بهخصوص درباره عنوان «زنان سرپرست خانوار» و حمایت از مادر دارای فرزند سؤال کن. اینکه همسرت رفته و تأمین مالی نمیکند، موضوع مهمی برای بررسی وضعیت توست.

چه مدارکی با خودت ببر؟

هر چیزی که داری، حتی اگر کامل نیست:

• کارت ملی و شناسنامه خودت
  • هر مدرکی که از همسرت داری، مثل کپی کارت/مدرک هویتی، مشخصات یا نشانی قبلی
  • هر مدرکی که رابطه زوجیت شما را ثابت کند، اگر داری
  • مدارک یا مستنداتی درباره بچهها، حتی اگر هنوز شناسنامه ندارند
  • اگر از زندانی بودن یا آزادی همسرت مدرکی داری، همراهت ببر
  • اجارهنامه یا هر مدرکی درباره محل سکونت فعلی، اگر داری
  • مدارک مربوط به درآمد یا نداشتن درآمد، اگر موجود است

اگر بعضی از این مدارک را نداری، به خاطرش مراجعه را عقب نینداز. همان ابتدا بگو که بچهها شناسنامه ندارند و ازدواج هم در شناسنامهات ثبت نشده و از آنها بخواهند دقیقاً بگویند برای تشکیل پرونده چه چیزی لازم است.

یک موضوع خیلی مهمتر: شناسنامه بچهها

چون گفتی پدر بچهها تبعه افغانستان بوده و بچهها شناسنامه ندارند، حتماً موضوع هویت و ثبت ولادت آنها را هم جدی پیگیری کن. برای این قسمت بهتر است مستقیماً از اداره ثبت احوال و در صورت نیاز اداره اتباع شهرستان سؤال کنی؛ چون مدارک لازم به وضعیت ثبت ازدواج، مدارک پدر و مادر و نحوه ثبت ولادت بچهها بستگی دارد.

براتون پرسیدم عزیزمعزیزم، با توضیحی که دادی حتماً ارزش دارد هم بهزیستی و هم کمیته امداد را پیگیری کن ...

مرسی از توضیحات کاملت عزیزم

حتما میرم و پیگیری میکنم