2777
2789
عنوان

طلسم + جادو + دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 103 پست
عزیزم فقط فکرت خدا باشه خود به خود باطل میه نماز و قرآن تاثیرش از همه اینا بیشتره  خدارو تو قل ...

همیشه میخوندم مرتب ، دعا قرآن نذر نیاز . مرتب هر روز هر روز ولی بدتر و بدتر شد همه چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووه چه جای خفنی خخخ خدا ازشون نگذره که همه کار میکنن برا زندگی مردم

اره شوهرم میگفت کم پیش میاد این قسمت ماشین کسی دست بزنه اینم چون خودش دست به آچهاره بازش کرده بود تمیز کنه

ما هم ۲سال پیش تو موتور کولر همسرم یه دعا پیدا کردیم . واسش یکی جاساز کرده بود اگه اتفاقی باز نمیکرد ...

شما حالا یکی پیدا کردین مال ما انقد زیاد بود که هنوزم کاملا از بین نرفته اثرش هنوز هست دعوا های خیلی شدیدی تو خانوادم بی دلیل میشه خودمم موندم دیگه چیکار کنم

قبلا انجام دادم دیگه تو فکرش نبودم در گیر مشکلات و بچه شدم ، الان ۳نفر مختلف همشون گفتن شوهرت طلسم ش ...

من یکیرومیشناسم به بیشترخانمای نی نی سایتم شماره شودادم کارش خوبه یه زنگ بهش بزن ازش بپرس اگه واقعاشوهرت طلسم شده هم بهت میگه نشده هم میگه بخاطرپول الکی نمیگه

دنیام پسرم😘😘
شما حالا یکی پیدا کردین مال ما انقد زیاد بود که هنوزم کاملا از بین نرفته اثرش هنوز هست دعوا های خیلی ...

این هرکسی هست آشناست چون خانومه میگفت قبلا هم دعا گرفتن واسش ولی زیاد اثر نکرده ، اینقدر دعا رو دعا گرفتن که شوهرت تا دیوونگی رفته.  این طلسم هم زندگیشو از هم میپاشونه.  هرکسی هست میخواد زمینش بزنه. مادرشوهرمم میگه من اعتقادم از دست دادم میگفت حتی تا ۵ میلیون خرج کردم میگفتن دعا کردنش . میگفت یه مدت خیلی حالش بد بود اصلا خودش نبود یه حالت های بود الکی بحث و دعوا که یکی گفته بود دعاش کردن 

من یکیرومیشناسم به بیشترخانمای نی نی سایتم شماره شودادم کارش خوبه یه زنگ بهش بزن ازش بپرس اگه واقعاش ...

بده شمارشو زنگ بزنم یا پیام بدم الان میتونم بپرسم ازش ؟

این هرکسی هست آشناست چون خانومه میگفت قبلا هم دعا گرفتن واسش ولی زیاد اثر نکرده ، اینقدر دعا رو دعا ...

دقیقا این اتفاق برای خانواده من افتاده ، همسایه بغلیمون فامیلمونه سید گف همونه که براتون دعا مینویسه ما هم داریم خونمونو عوض میکنیم

دقیقا این اتفاق برای خانواده من افتاده ، همسایه بغلیمون فامیلمونه سید گف همونه که براتون دعا مینویسه ...

نگفت چاره اش چیه؟ 

من یه مدت خودمم یه حالتی بودم . همش فکر میکردم یکی نگام میکنه خیلی وحشتناک بود کابوس زیاد هر شب هر شب دیگه رفتم پیش یه سیدی گفت واست دعا گرفتن باطلش کرد خوب شدم

نگفت چاره اش چیه؟  من یه مدت خودمم یه حالتی بودم . همش فکر میکردم یکی نگام میکنه خیلی وحشتناک ...

نه والا میگم همون دعا رو داد و ما از اب رد کردیم و خوردیم ولی بازم دعا گرفت برامون ما هم فعلا دیگه نرفتیم پیش سید من خودمم افسردگی گرفته بودم یه مدت فعلا از اون خونه اومدیم تا ببینیم چی میشه