2777
2789
عنوان

وای خدا😭😭😭

124 بازدید | 12 پست

اسباب کشی کردم همه چی تر وتمیز چون خونه مورچه داشت سم پاشی کردم بعدش سوسک مرده دیدم جنازشونو ینی دنیا رو سرم خراب شد از اون قهوه ایاا😑 قبلش خونم دست مستاجر بود خدا بگم چیکارشون کنه الان میخام تموم کابینتا رو بکنم تا جای تاریک کمتر باشه بعدش کابینت بزنم راهکاری دارین شماا؟؟

سوسک واقعا کثیف وچندشه یه لاشه شو تو اتاق خواب پیدا کردم یعنی از آشپزخونه اومده بخاطر سم تو اتاق خواب جون داده یا چی😐اخه تو اتاق خواب چیکار میکنه😑وای لباساممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت سوسک ب مستاجر بدبخت چ ربطی داره؟!سوسک تولید میکردن ازخودشون؟!

به کی ربط داره دقیقا به عمم😐وضع خونه رو تحویل دادنی میدیدی می گفتی اینجا آدم زندگی میکرد

اونوقت سوسک ب مستاجر بدبخت چ ربطی داره؟!سوسک تولید میکردن ازخودشون؟!

تو کل عمرم ۴ ۵ تا خونه عوض کردیم همشون هم فاضلاب داشت هم لوله هم آشپزخونه که توش اشپزی کنی سوسک ندیدم به عمرم 

به کی ربط داره دقیقا به عمم😐وضع خونه رو تحویل دادنی میدیدی می گفتی اینجا آدم زندگی میکرد

وا سوسک ب ساختمون ربط داره مستاجر ک سوسک نمیزاد از خودش ب اون چه خداروشکر مستاجر نیستم خدا از این صاحبخونه ها نصیب نکنه😐😐😐

وا سوسک ب ساختمون ربط داره مستاجر ک سوسک نمیزاد از خودش ب اون چه خداروشکر مستاجر نیستم خدا از این صا ...

نمیدونم چرا بعضیا موضوع اصلی  رو ول میکنن دنبال دعوا میگردن الان معلومه به خودت نگرفتی میگم جدا از سوسک خونه خ کثیف بود همه جا جرم بسته بود ریپ نزن دیگه من اینجا از مشکلم میگم تو بجای راهکار دنبال دعوایی .خدا نصیب تو کنه از این مستاجراا خوبه

اینا از فاضلاب میان تقصیر مستجر چیه

تقصیرش اینه که خیلی خونه رو تمیز تحویل داده میخام ازش تشکر کنم.اجاره هم زیاد دادم بازم سوسک نداشت

تو عمرم سوسک ندیدم همه خونه هامون فک کنم فاضلاب داشتن 

اره داشتن🤔