2777
2789
عنوان

یه سوال دارم!!!!!!!

85 بازدید | 11 پست

بچها برای وام ازدواج 

ضامنمون همه چی داره به جز کسر از حقوق 

به جای کسر از حقوق میتونه چک بده؟ بانکمون صادرات!! 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
اره کسر از حقوق به هرکسی نمیدن ک چک و فیش حقوقی بده کافیه

شما دیدی که قبول کنن؟ به خدا با بدبختی یه ضامن جور کردیم اونم که اینطوری 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما دیدی که قبول کنن؟ به خدا با بدبختی یه ضامن جور کردیم اونم که اینطوری 

من  تازه گرفتم دوتا چک میخان دوتا ضامن با فیش حقوقی بانک تون خوب باشه اذیت نکنه این اصلشههه

بزودی تغییرات ایجاد میشه 
من  تازه گرفتم دوتا چک میخان دوتا ضامن با فیش حقوقی بانک تون خوب باشه اذیت نکنه این اصلشههه

واسه ما یه دونه ضامن میخواد با 60 ملیون سفته 

چه خوب یدونه ک راحتی ک

بابا ادا در میارن لامصبا تا حالا دو تاضامن با بدددبختی جور کردیم که کسر از حقوق ندارن یکیش نظامی بود گفت نظامی قبول نمی‌کنیم فقط سر میدونن 

بابا ادا در میارن لامصبا تا حالا دو تاضامن با بدددبختی جور کردیم که کسر از حقوق ندارن یکیش نظامی بود ...

رسالت ثبت نام میکردی کاش ببین اگه شوهرا زیر ۲۵ ساله خودت زیر ۲۳ سال الان برو رسالت ثبت نام کن اردیبهشت اسمت در میاد این جور ک معلومه مسخرت۳کردن بانکتو عوض کن

بزودی تغییرات ایجاد میشه 
چرا نظامی قبول نمیکنن وااا

نمیدونم والا برگشت گفت که چون نظامی ها زیاد جابه جا میشن یه وقت اگر خدایی نکرده شما اقساط وامو ندید ما بریم سراغ اون ممکنه جابه جا شده باشه 

امروزم رفتم بانک قبول نکردن گفتن حتما باید کسر از حقوق داشته باشه 

خدا بگم چیکارشون کنه

نمیدونم والا برگشت گفت که چون نظامی ها زیاد جابه جا میشن یه وقت اگر خدایی نکرده شما اقساط وامو ندید ...

نظامی جابه جا چی بشه هرچی هم باشه حقوق ثابت از دولت میگیرع چه بهونه ی ضایع ای ما یه ضامنمون کسر لز حقوق گرف اون یکی بهش ندادن فقط فیش حقوقی آورد ک قبول کردن

بزودی تغییرات ایجاد میشه