2777
2789
عنوان

پسرای زرنگ

313 بازدید | 11 پست
  1. حقه های  پسرها برا اینکه بخان بگن ما بودیم نپسندیدیم شمارو      

تاحالا با این حقه ها مواجه شدید . خیلی ناراحتم دلم گرفته خواستگاری هفته پیش داشتم اینجورم کرد خیلی خرد شدم حس میکنم خراب شدم . شماهم مورد اینجوری داشتید خواهش میکنم داشتید تعریف کنید کمی آروم بشم 

1.                                  (( داشتید پسری خواستگار غیر رسمی شما باشه یا آشنایی و مدتی تلفنی جهت آشنایی ازدواج گفتگو کنید بعد شما راضی نباشید و پسره همه کار میکنه شما بهش راه نمیدید می دونه نمیتونه شما رو بدست بیاره دست  به بهانه ای خودش کات کنه قبل از اینکه شما کات کنید . مثلا بگه حقیقتش من باید برم استخدام جایی شدم شرمنده دیگه نمی تونم بات ادامه بدم  در صورتی که شما هی اون و رد میکردید این حرفش رو چه حسابی بوده .  یا پسره بگه باید برم دنبال درسم  ))   یا خواستگاری غیر رسمی شده تو راضی نباشی بعد خواهر پسره بیاد بگه اون مورد برادرم کنسل شد شما تو فکرش نباش  .   ما که از اول جوابمون منفی بوده  چرا پسرها جوری رفتار میکنن انگار اون بوده منو نخاسته  چرا آدما اینجور رفتار میکنن   دلیل کارهاشون چیه

چون فکر میکنن نابن درحالیکه گاون 😅

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه خواستگار داشتم یه چند مدت باهم صحبت کردیم بعد اون گفت حس می کنم به درد هم نمی خوریم منم واقعا بهم بر خورد ولی گفتم باشه مشکلی نیس تموم کردیم بعد از چند روز دوباره برگشت گفت دوباره با هم باشیم منم قبول کردم چون می خواستم خودم این رابطه رو تموم کنم تا غرورم خورد نشه بعد از چند مدت بهش گفتم حالا من دیگه نمی خوامت هر چی خواهشم کرد دیگه جوابشو ندادم وقتی اینجور موارد پیش میاد باید سعی کنی دوباره برگردونیش ولی این بار خودت همه چیو تموم کنی

من یه خواستگار داشتم یه چند مدت باهم صحبت کردیم بعد اون گفت حس می کنم به درد هم نمی خوریم منم واقعا ...

یعنی از اول  نظرتون مثبت بود و میخواستینش برا همین با ایشون ادامه می دادین؟ یا نه از اول قصدتون این بود ردش کنید بعد که اون زودتر کات کرد شما حس کردیدرودست خوردید خواستید جبران کنید   ؟   

نه اون اومد خواستگاری منم موافق نبودم  خودش خواهش کرد که چند مدت چت کنیم ببینیم به درد هم می خوریم یا نه دیگه خانوادمم گفتن یه چند مدت صحبت کنید ببینید چی میشه تا اینکه یه بار سر یه موضوعی دعوامون شد گفت تموم کنیم منم گفتم اوکی تموم بعد چند روز دوباره برگشت و گفت دلم واست تنگ شده و از این حرفا منم گفتم باشه ولی دیگه واقعا نمی خواستمش فقط می خواستم همه چی از طرف من تموم شه چند مدت گذشت خودش با حرفایی که زد بهونه دستم داد منم گفتم تموم و بلاکش کردم خانوادش گفتن دوباره می یایم خواستگاری ولی من گفتم نظرم همونه تغییری هم نمیکنه با هر شماره ایی که که پیام میداد بدون جواب دادن بلاکش کردم

نه اون اومد خواستگاری منم موافق نبودم  خودش خواهش کرد که چند مدت چت کنیم ببینیم به درد هم می خو ...

میگی ولی دیگه واقعا نمی خواستمش   این حرف معنیش اینه یعنی مقداری میخاستیش با کاری که کرد کلا ازش نا امید شدی .    من اینجور منظورت و گرفتم یا نه اشتباه متوجه شدم  

[QUOTE=179166614]نه اون اومد خواستگاری منم موافق نبودم  خودش خواهش کرد که چند مدت چت کنیم ببینیم به درد هم می خو ...[/QUا                              این و محض تجربه میخام بدونم  اگه از اول میخاستی کات کنی چرا ادامه می دادی ؟   چرا میگی دنبال بهانه میگشتم  یعنی چه    مگه خیلی سخت بود رک و مستقیم بگید آقا دیگه زنگ نزنید من جوابم منفیه   واقعا برا چی ادامه میدادید    ببخشید البته این سوالات و می پرسم 

البته متوجه هستم میگید خانواده گفتن  ولی آدم بعدش بعد 2 بار حرف زدن دیگه متوجه میشه نمیتونه ادامه بده  مخصوصا اونایی که از قبلم ناراضی هستن که زودتر از بازی خارج میشن  

میگی ولی دیگه واقعا نمی خواستمش    این حرف معنیش اینه یعنی مقداری میخاستیش با کاری که کرد ...

اوایل که اومده بود خواستگاری نظرم پنجاه  پنجاه بود از همه لحاظ اوکی بود فقط مونده بود اخلاقش که با چت کردن تا قسمتی مشخص می شد ولی وقتی اونجوری رفتار کرد واقعا بهم بر خورد بعدشم این آقا یه مشکلی داشت از لحاظ اخلاقی یکم بد دل بود که من تو این مدت متوجه شدم

[QUOTE=179166614]نه اون اومد خواستگاری منم موافق نبودم  خودش خواهش کرد که چند مدت چت کنیم ببینی ...

من اون موقع وسط امتحان پایان ترمم بودم امتحاناتم واسم مهم بود اگه همون موقع تموم میکردم صد در صد اون قبول نمی کرد می خواستم امتحانم تموم شه ذهنم آزاد بشه بتونم راحتتر تصمیم بگیرم