2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭

141 بازدید | 18 پست

دخترم امروز هیچی نمیخوره هرچی میدم بالامیاره خیلی هم بیحاله اسهالم نمیدونم چجوریه ولی 4ساعت قبل پی پی کرد شبیه آب رنگشم زرد بود لطفا بگید چکار کنم الان نمیتونم دکتور ببرمش تافردا چیکار کنم خوبشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان برو دکتر .... از جونت بچه ات هیچی .اجب تر نیست .. الکی خود درمانی هم نکن .. بدو برو دکتر . ...

شوهر لندهورم خانه است میگه صبر کن فردا میبرم باش دعوام شد نمیزاره

نمیدونم چیکارکنم میترسم کتکم بزنه بچم بیشتر بترسه

ببین الان بجای نشستن اینجا پاشو..

برنج کته بزلر ماست پروبیوتیک داری بده بخوره اگه نه ماسک معمولی بده

سیب رو زنده کن بزار توی ظرف رنگش بجوری میشه بد بدع بخوره خوبه براش اگه میتونه بهش توی ماستش سیر بریز

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
نمیدونم چیکارکنم میترسم کتکم بزنه بچم بیشتر بترسه

چه شوهر وحشی ای ... تو چرا میترسی ازش .. چند بار که داد بزنی سرش و اگر زدت بری پزشکی قانونی اینطوری نمیشه ... با این ادمایه نفهم با اینطور برخورد کرد .. بخدا من تا 7 سالگی  بابامو از خواب بلند میکردم که اب و یخ بهم بده ... نوزاد بودم پستونکمو که نخوردم بابام بدون ماشین از اون طرف شهر رفت یه سر دیگه که پستونک بخره برام .. باورم نمیشه همچین پدرایی هستن