2777
2789
عنوان

کمک کنید 😥

80 بازدید | 12 پست

اصلا جون ندارم زیادی خسته ام 

پاهام وور وور میکنه احساس میکنم استخون نداره همش دوس دارم بشینم راه برم نمیتونم اصلا انگار دارم میوفتم حتی نمازم بعصی وقتا انقد بی حالم که نشسته میخونم 

به هرکی میگم‌میگن ویتامین دی کمه واقعا کسی بوده اینطوری؟؟بگم که شبا هم نمیخوابم خوابم نمیبره 

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه چکاپ کامل بده، منم احتمالا فردا برم، منم خیلی خسته و داغونم، همش سر درد دارم، بدنم جون ندارم به زور خودم و مبکشم

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
یه چکاپ کامل بده، منم احتمالا فردا برم، منم خیلی خسته و داغونم، همش سر درد دارم، بدنم جون ندارم به ز ...

اره😢

سردرد و سرگیجه هم دارم چشمام بیشتر وقت سیاهه

قراره برم دوروز دیگه ولی خب الان بی حالم نمیدونم پیکار کنم 

تا تست ندی مشخص نیست دلیلش  چیه.ولی من وقتی انرژی کم میارم برای خودم میلک شیک درست می کنم.تو هم بخور بهت انرژی میده

تا تست ندی مشخص نیست دلیلش  چیه.ولی من وقتی انرژی کم میارم برای خودم میلک شیک درست می کنم.تو هم ...

میلک شیک چیه چجوری درست کنم 

در گوگل بزن دستور تهیه اش میاد.مزه های مختلف داره.ببین از کدومش خوشت میاد.درست کن.من موزی یا شکلاتیش ...

مرسی حتما میرم🌸