2777
2789
عنوان

زندگی من

234 بازدید | 8 پست

من یه دختر۱۸ ساله از یه خانواده با توان مالیه متوسطم نامزد دارم توان مالیه خانواده نامزدم متوسطه رو به پایین هستش

میخوایم زندگی مشترک مون رو شروع کنیم خودمون خونه نداریم جهیزیه هم چیزای سنگین رو خریدیم ۱۰۰ میلیون واسه شروع زندگیمون پول کم داریم نامزدم یه ماشین با یه سری چیزای دیگه هست که میتونیم اونا رو بفروشیم بریم سر خونه زندگیمون ولی واسه خودمون خونه نمیتونیم بخریم به نظرتون بفروشیم بریم سرخونه زندگیمون یا نه بهتر چند سال دیگه صبر کنیم تا این پول جور بشه 

تا حالا طلا نتونسته برام بگیره تو این فکر بودم که واسه این که جلو خانوادم شرمنده نشه واسه مراسم بدل بخریم 

الان واقعا نمیدونم چی کار باید کنیم تا همین الانشم سختی خیلی کشیدیم 

لطفا نظرات ناامید کننده و منفی یا اگه میخواید سرزنش کنید نگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول برای بدل نده  یک تکه طلای کوچک بگیر هرجقدر هم کوچک باشه بهتر از بدل است   پول ب ...

عزیزم یه تیکه طلای کوچیک در جریانی چقدره؟

/دانشجوی دندانپزشکی و مشاور کنکور/ برای مشاوره بهم پیام بدید✉️

بخاطر هیچکس زندگی نکن واسه دله خودت زندگی کن شوهر من هیچی نداشت با دومیلیون پول اومد خواستگاریم انقدر دوستش داشتم ک هیچی برام مهم نبود وضع مالی خانوداه ی من عالی بود ولی من حتی گفتم عروسی ام نمیخوام ای کاش همه خوشبخت بشن ولی هیچی نداشته باشن